Mennyibe kerülhet szervizelni?
Figyelt kérdés
Lg g5-ös készülékem beégett, azaz ha használom egy ideg akkor lehet látni hogy például egy egy ikon/chatfej stb. halványan ott hagyta a nyomát. Mi lehet a baja, illetve mit kellene kicseréltetni benne ami tuti megoldja ezt a problémát?2017. febr. 16. 07:50
1/4 anonim válasza:
Kijelzőcsere. Elég drága. Hogy a frászba sikerült beégetned?
2/4 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon jó kérdés, a g4-el nem volt ilyen bajom.. Valszeg nem örült hogy anno sajnos én is játszottam a p*kemon go-val és a kijelző nagy fényerőn ment elég sokat napi szinten :D tudom, megérdemlem.. De a kijelző csere tuti megoldja?
2017. febr. 16. 10:42
3/4 Ypszilon1980 válasza:
Régebben voltak ilyen gondok az LG-kkel, de azt nem tudtam, hogy még mindig. Valami miatt volt ilyen, de azt úgy oldották meg, hogy ha túlmelegedett, akkor a fényerőt automatikusan levette kb. 20%-al és utána amik nem hült vissza normál hőmérsékletre, addig nem is engedte neked sem feljebb állítani.
4/4 anonim válasza:
ugyan ez a problémam g5-nél....sikerült megoldani ?
kérlek irj privátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!