Festéktüsszentőhapci kérdése:
Betört a telefonom sztem belső kijelzője (m4 aqua) mennyibe kerülhet a javítás?
Figyelt kérdés
Sztem azert csak a belső tört be mert kivül szinte még karc sincs Viszont ilyen fekete csíkokat látok es egy repedést is de az tuti nem kívül.azert törhetett be mert a farzsebben megnyomorodott kicsit.ez drágább vagy olcsóbb mitnt hogyha a külső is betörik(nem vagyok nagyon otthon az ilyen electronikus kerdésekben)? És ez az összeg kb mennyi lehet?válaszokat előre is köszönöm!(a helyesírási hibák azert vannak mert tabról írok)2016. szept. 15. 20:48
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ de ennel olcsóbb van vajon sztetek?
2016. szept. 15. 22:13
3/5 anonim válasza:
Rendelhetsz eBay-ről pár ezer ft-ért utángyártott low minőséget, persze ha be tudod saját magad szerelni.
Ennél olcsóbban? Hivatalos szervívben tuti hogy 40 fölött van :D
4/5 A kérdező kommentje:
Uh de akkor mar nem érdemesebb új telefont venni?
2016. szept. 16. 06:53
5/5 anonim válasza:
Szerinted? Gondolkodj el és rájössz a válaszra (de igen megéri inkább cserélni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!