Ezek kÖzül a Telefonok közül melyiket lenne érdemes megvenni?
Üdv mindenkinek a telenornál van már pár éve előfizetésem és nemrégen bent jártam az egyik üzletükben és nézelődtem hogy milyen telefonok kaphatóak és én a Samsung Galaxy J3 2016-ot illetve a Sony Xperia E5-öt néztem és ezeket jó áron(kedvezménnyel) megkapnám és elgondolkodtam rajta hogy be lehetne ruházni valamelyikre csak az itt a kérdés hogy megéri e ezek közül megvenni valamelyiket illetve ha igen akkor melyik a jobb? Sony vagy Samsung?
(Samsungom már volt tudom milyen nem olyan rossz)
(Sony az még nekem nem volt de van pár ismerősömnek nekik jó)
Elsősorban az érdekelne hogy a kettő közül megéri e valamelyiket megvenni és ha igen akkor melyiket?
Illetve hogy a Sony telefonok milyenek?
Előre is köszönöm a segítséget és felhasználói tapasztalatokat is szivesen fogadok! :)
utolso koszonom!
Az Lg-rol tudnek enis nyilatkozni mivel jelenleg is az van nekem es jo is illetve nem is
Na meg a samsungokrol tudok meg nyilatkozni mert volt nekem az is es az viszonylag jo volt de sajna Sony Illetve Lumia meg nem volt szoval dontenem kellesz hogy mit vegyek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!