A kínai telefonok mennyire jók vagy mennyivel rosszabbak, mint a Sonyk, Samsungok? Érdemes venni?
A Lenovo meg a Huawei, amik nagy márkák, ezeket szokták dicsérni.
De, mi van a kisebbekkel?
OnePlus, Xiamoi,Outikel,Vernee,Doogee...stb
Kinéztem egy OnePlust, egészen szép,nagy tudású és kedvező az ára.
Kelle az ilyen telefonoktól félni?Főleg a szervizre, megbízhatóságra gondolok.
Amennyiben van hazai márkaszervizük, akkor nem nagyobb a kockázat mint más márkával. Ha Ebayen vett és itthon nem képviselt márka, akkor számolni kell az ottani garanciális feltételekkel és a postaköltséggel, ami úgy tízezer körül van.
Ha több év garancia van hazai képviselettel, akkor OK.
De egy telefon vásárlása úgyis a tesztekkel, review-ok olvasásával kezdődik, az nagyjából képet ad az adott telefon minőségéről, ez az ismert márkákra is igaz.
Sony, Samsung szervizről sem tudok semmi jót sem mondani. (Dell, Apple egész korrekt.)
Sok Sony, Samsung készülékem volt pixelhibás, ezeket elállás keretében cseréltem. Galaxy Tab S vásárlását feladtam, 3-ból 3 volt pixelhibás!
Míg egy kínai brandes családnak vásárolt eszközön sincs pixelhiba. Aminek valószínűleg az oka, hogy az a nagy gyártó, aki Class 2-re hivatkozva saját készülékébe beleteszi az "elfogadható hibás" szemetet (pl. Samsung, Sony), azt már a kínai dzsunkacégeknek sem tudja eladni.
Ezekre is világgarancia van. Keress rá neten, látni fogod, hogy termékeikkel általában elégedettek a vevők, garanciális ügyintézésüket meg nagyon rossznak tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!