Mi a véleményetek az iPhone SE 64 GB-ról?
Figyelt kérdés
Van egy régi androidosom, és szeretném lecserélni. Ezen a telefonon gondolkodom. Szerintetek megéri? Méretre akkora, mint az 5S? Néztem az iPhone 6S-t is, de az nagyon drága (kb 100ezerrel több), és ebben ugyanolyan a processzor, van elég tárhely -nekem-, és a kamerája is ugyanolyan (legalábbis a hátoldali, "szelfizni" nem szoktam).2017. febr. 13. 16:42
1/2 anonim válasza:
SE egy jó telefon. Méretre teljesen akkora, mint az 5S. Jobb processzor, több RAM. Néhány eszköz fejlettebb benne. Kamerája is jobb.
2/2 anonim válasza:
Ha 4" mobilt akarsz akkor az SE egy jó választás. Majdnem egy kicsinyített 6s.
Kinézetre pedig full 5s. Annyi, hogy az SE hátuljára rá van írva alul, hogy "SE".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!