Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefon vetekszik az...

Melyik telefon vetekszik az Iphone-al?

Figyelt kérdés
Venni szeretnék 1 komoly telefont, de az iphone nem tetszik kinézetre :)
2010. máj. 8. 10:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Samsung Omnia II,HTC HD2,Motorola Milestone,HTC Desire,LG GW620
2010. máj. 8. 10:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt nehéz megmondani... Az iPhone konkrétan más kategória, sok szempontból utolérhetetlen és sok szempontból már lehagyták.

Nézzed meg a HTC kínálatát, szerintem az Android-os telefonok közt találsz olyat ami tetszik és kb. az iPhone szintjét hozzák. De mint mondtam, az Apple gépe a rendszer miatt teljesen más mint a piacon a többi készülék. Én nekem egy iPhone 3G-m van, úgy nyertem már régen és először utáltam, de mára semmi pénzért sem adnám oda senkinek, mert nagyon megtetszett idővel, ahogy megismertem.

2010. máj. 8. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:
az enyém :P
2010. máj. 8. 11:51
 4/6 anonim válasza:
Sony Ericcson Xperia (X10), LG Arena sem rossz csak lassú sztem a procija és kevés alkalmazás van rá... még!
2010. máj. 8. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:
mindenképp Android. én a helyedben Huawei-jel próbálkoznék. nagyon-nagyon jó!
2010. máj. 9. 01:46
 6/6 anonim ***** válasza:

LG Optimus 2X, Optimus 3D, Optimus Black, Optimus Big igaz csak a 2x jött még ki de a többi már olyan mint egy komolyabb számítógép

HTC Desire HD, Sensation 4G, Inspire 4G

esetleg Samsung Galaxy S, S2

2011. máj. 22. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!