Milyen okostelefonod van?
Ilyen: [link]
Azért választottam, mert gyakorlatilag minden benne van, amire az embernek szüksége lehet, de tényleg minden. Szerintem jól is néz ki, árban se volt durva (40, kártyafüggetlenül). Nem utolsó sorban ez egy PDA is.
F/29
Na,ez érdekes,hát akkor ennyit a Symbianról :) vagy :(
Kösznöm az eddigieket zöldujj ment, és várom a többieket.
iPhone 3G-m van, használtan vettem egy barátomtól, de nem írom ide az árát, mert megköveztek érte :-) Semmi pénzért nem cserélném el, nagyon sokat tud és élvezet rajta 0,79 euro-ért vett játékokat játszani. Az Apple szerintem ezt nagyon eltalálta. Ami viszont ennek a modellnek a nagy hátránya (nem a GS-ről beszélek, hanem a 3G-ről), hogy ha kikapcsolod, akkor nem kapcsol be, hiába van beállítva ébresztő. Azért ez elég gáz. De mivel nem kapsolom ki, így nagyon elégedett vagyok. 16Gb memóriát elég nehéz megtölteni, a korlátlan sms szám is mellette szól. Elégedett vagyok vele.
F/40
ilyenem van: [link]
2 éves lesz júliusban,jo kis telefon,jol birja az ütést,szerintem tök jó a színe is..15|L
az a baj, hogy az nem okostelefon :D
amúgy Huawei U8220-am van.
2 kép:
6 hónapja van meg, napra pontosan :D fekete színű, de lehet hozzá venni fehér elő és hátlapot. nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve, Android, ami eléggé vetélytársa az Apple-nek... sőt most az Iphone megvásárolta az Android felhasználási jogát, hogy azokra is mehessen ez az op. rendszer az almán kívül. 30 ezer alkalmazás letölthető a marketből, wi-fis, sőt nekem ingyen 3g-s netem is van. google maps, google talk, minden, ami kell. nagyon okos, tényleg. semmire nem cserélném le. és szép! kívül, belül. most jön majd hozzá a 2.1-es szoftver, amitől még jobb lesz majd. 85ezerért vettem, de már lehet 60ért is. csak gyorsan gyorsan! nagyon kevés van belőle itthon, Angliában pl eleve csak limitált kiadásban volt.
ja és 15/L
Az S500 nem okostelefon de azért köszönöm.
A Huawei tényleg olyan ritka?Mert én is szemezek vele. Ez a T-Mobile Pulse ugyanis nem?Ott pedig 47-ért van Dominoba és nem hinném hogy limitált.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!