Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy bírja a Galaxy S7 akkumlá...

Hogy bírja a Galaxy S7 akkumlátora?

Figyelt kérdés
Sziasztok! S7-et szeretnék venni de nem tudom, hogy hogy bírja az akkumlátora.. Ha valaki ilyen telefont használ kérem írjon akku időt és tapasztalatokat. A válaszokat előre is köszönöm!

2017. febr. 9. 20:42
 1/2 anonim válasza:
Jelen esetben 1 napja, 1 oraja es 54 perce hasznalom, 39%on van es azt irja, hogy meg 13 orat es 20 percet birja. Szemelyes tapasztalat: A fenyero lehuzasaval jelentosen no az uzemido. Le lehet meriteni akar 6ora alatt is vagy meg annyi sem kell. Pl en igy most fbozasra hasznaltam, sms meg hivas osszesen kb 2 orat, ejjel meg nem hasznaltam, olyankor max 1%ot merul ilyen 10 ora alatt...kis jatek meg ennyi. Folyamatos hasznalat mellett azert nagyon merul, dee en tokeletesen meg vagyok elegedve vele.
2017. febr. 10. 21:11
 2/2 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól bírja az akkumulátora, a helyedben a gyorstöltés funkciót nem használnám az élettartamnövelés érdekében. Én a gyári microUSB csatlakozóját túl szorosnak találom, rá is van írva hogy CHINA ezért én külön JBL micro USB kábelt használok, ami sokkal jobb minőségű mint amit adtak hozzá.
2017. febr. 21. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!