Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az igényeimet ki elégítenné...

Az igényeimet ki elégítenné egy Huawei p9 Lite?

Figyelt kérdés

Sziasztok sokat gondolkoztam, hogy egy felső kategóriás telefont vegyek, vagy csak egy közép kategóriást és ezért is írom ki a kérdést, hogy tudjak dönteni.

Amire a telefon kéne:főként Internet, játék, zenehallgatás

Internetre valószinű elég lesz.

Játékokra viszont fogalmam sincs megfelelőe? Ha valakinek van tapasztalata a telefonnal esetleg hasonló hardwerrel rendelkező telefonja van, vagy bárkitől aki ért a telós hw-hez attól kérdezném hogy a következő játékok elfutnának-e akadás mentesen?

-Nfs most wanted

-Gangster Vegas

-Mortal Kombat

-Fifa16 v. Fifa mobile

(persze tudom vannak youtubeon különböző game tesztek a telefonról, de én nem tudom megitélni onnan, hogy hogyan müködnek rajta.)

Zenét meg fülesen hallgatok szóval nagy problem nem lehet vele.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. febr. 9. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Kielégítené
2017. febr. 9. 19:47
 2/3 Trevor. ***** válasza:
Mindegyik gond nélkül elfutna.
2017. febr. 9. 20:07
 3/3 anonim válasza:
Nekem hw p8 lite om van és ezek a játékok elmennek rajta szóval nincs kétségem hogy biztos futnak rajta!
2017. febr. 10. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!