Huawei P9 lite-ot vagy P8 lite-ot érdemesebb venni?
Figyelt kérdés
P9 lite tud annyival többet, hogy 20ezerrel többet adjak èrte?2017. febr. 9. 18:03
1/8 anonim válasza:
A P8 lite a lehető legrosszabb vétel,annyiért egy Redmi 4A sokkal jobb vétel.A P9 Lite már nem rossz,megéri a felárat.
2/8 anonim válasza:
P9 pár fokkal tud többet mint a P8...de így is drága :D
4/8 Trevor. válasza:
1080p kijelző, ujjlenyomatolvasó, erősebb SoC. Hogy ez neked megér-e +20K-t, azt te tudod. Én inkább vennék egy Xiaomi Redmi 4 Prime-ot a P9 Lite árán.
5/8 A kérdező kommentje:
Ès ha szánnèk rá többet ès egy P9 vagy egy Honor 8 lenne? Az jó lenne valamelyik? Nem egy árkategória, de 2 èvig nem szeretnèk új telót. Leginkább youtubera használom, de sokat játszok is. Ezek jobbak lennènek? Melyiket èrdemesebb?
2017. febr. 9. 20:49
7/8 anonim válasza:
A Honor 8-at én is ajánlani tudom, nekem olyanom van. :) És először én is a P8 Lite, P9 Lite kategóriájában nézelődtem, De mind a kettőt kicsit kompromisszumosnak éreztem, így aztán úgy voltam vele, hogy egyszer veszek telefont, akkor már inkább beruházok egy Honor 8-ra és akkor tényleg nem kell aggódnom, elég a tárhely, a ram sem telik be hamar sok minden elfut a háttérben, hamar betölt mindent, a későbbi frissítéseket is jobban fogja így bírni, na meg pár extra funkció (ir led, gyorstöltés, jobb kamera stb. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!