Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Durván merül a telefonom a...

Durván merül a telefonom a Facemook messenger miatt, mit lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés

Egy hónapos a telefonom de észre vettem hogy nagyon gyorsan merül,most is 3 órája töltöttem fel de már a felén van.Megnéztem az a akku használatot és látom hogy a messenger 84%-ot használ, ott volt hogy leállítás és én leállítottam nem tudom hogy ez segít e,hozzá teszem hogy alig volt a kezemben a telefon.

Mit tudok vele csinálni és mi okozhatja ezt?

2017. febr. 9. 13:08
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Facebook

Elírtam bocsánat.

2017. febr. 9. 13:09
 2/11 anonim ***** válasza:

több részletet, mint pl milyen teló, milyen az akksija...

amúgy a facebook+ messenger mindenkinek eszi az akksiját

egyik megoldás, ha egy régebbi verziót teszed fel.:)

2017. febr. 9. 13:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Nekem Lg K4-van a páromnak Xperia M,azt tudom hogy az enyémben nagyobb aksi van de a páromé még is bírja sokáig pedig neki a kezében van állandóan.
2017. febr. 9. 13:33
 4/11 A kérdező kommentje:
1940 mAh-es az aksija,a páromé kisseb
2017. febr. 9. 13:37
 5/11 anonim ***** válasza:

hát az nem sok :)

lehet vennétek kellene erősebb telót, min. 3000 mah akksisat és nem merülne olyan hamar

vagy mondom a másik hogy régebbi verziót raktok rá, és még fagyni se fog be :)

2017. febr. 9. 14:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Facebook lite+ messenger. amúgy leginkább a kijelző szívja az akksit. nem az alkalmazások.

Nyilván ha messengerezel rajta. Akkor a kijelzőidő fogja majd leszívni az akksit. mivel ehhez bekapcsolt kijelző kell.

egy átlag androidos telefon kijelzőideje 4 óra kb. ennyit bír bekapcsolt kijelző mellett. aztán ezt lehet még fokozni 4000mAh-s akksival. Vagy baromipocsék kijelzővel.

2017. febr. 9. 18:03
 7/11 A kérdező kommentje:

Pedig még a fényerő is félig le van véve,a kijelzője FWGA felbontású IPS LCD kijelző 854 x 480-as felbontás 4 és fél hüvelyk 218 ppi.

Nem egy nagy durranás kijelzője van úgyhogy nemértem,de mindenesetre köszönöm a válaszokat.

Ha valakinek van ilyen készüléke,az írja már meg hogy neki hogy szuperál.

2017. febr. 9. 19:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Az akku aránylik is hozzá. 2000mAh-körüli akku pont dukál ehhez a hardverhez. Sajnos ennyi a max amit ki lehet hozni belőle.

Volt samsung Galaxy S3-mam. Az sem bírt többet. LG G3 3000mAh akksival dettó. Most LG G4-em van _Valamivel jobban bírja mint a G3 a Quantum IPS panellel. De lényegében ugyan annyit bír mint a G3 és a Samsung Galaxy S3. Igaz 2 utóbbi teló QHD felbontású. De itt megint csak a kijelző meríti az akkut, nem az alkalmazások. PL ha Facebook+messenger+insta+ Bluetooth+wifi...... ha nem babrálom , és gépen netezek. egész hétvégén nem kell tölteni a telót.

Lenovónak pl vannak 4000mAh-s akkuval szerelt középkategóriás telói. Ezek telán bírják 1 napig.

2017. febr. 10. 04:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem is K4-em van, de az a baj, hogy ez nem annyira telefon vagy aksifüggő dolog. Messenger közben fut az alkalmazás, és a képernyő folyamatosan aktív lesz, tehát pár óránál többet nem fog kibírni.

Erre max megoldás a Messenger Lite nevű cucc lenne, de nálunk nem elérhető Playből, max. APK-val fog települni.

2017. febr. 10. 16:28
 10/11 A kérdező kommentje:

Szerintem valami szoftveres gond lehet,mert van hogy a messenger használja a legtöbbet,de van hogy a play áruház,sőt volt már mikor az opera mini.Pedig nagyon ritkán használom őket.

A messenger-t is csak azért használom,mert olcsóbb mint ha telefonálnék mindig vagy sms-t írnék.

2017. febr. 12. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!