Iphone 4S vásárlásnál mire figyeljek?
Sziasztok! szeretnék venni egy Iphone 4S készüléket, függetlent vagy telekomosat. 15-től 30-ig nagyon nagy a szórás árban.
Mire kell szerintetek figyelnem? Nem volt soha Iphone-om. Akku állapotot fel lehet mérni valahogy? Kijelzőhibák mennyire fordulnak elő? Esztétika szempontból csak a kijelző érdekel, szilikon tokban szoktam tartani a telefonokat. Mi az a jailbreak? Mivel jár az ha jailbreakelt telefont veszek? Ha nincs hozzá töltő, az kb. mennyiért kapható?
Egyszóval mik a gyakori buktatók ennél a típusnál?
Köszi előre is, minden válaszolónak zöld pacsit adok, bármilyen jótanács jól jönne most. :)
Két hete gyűrőm a 4S-t. Most a két hét alapján fogalmazom meg észrevételeimet, hátha valakinek hasznos lesz.
A telefont láthatóan nem az iOS 9-hez tervezték, gyakran gondolkodik. Aki villámsebességhez szokott, neki nem biztos, hogy jó. Azért annyira nem rossz, mindent megcsinál amit kérek max nem azonnal. :) Le még nem fagyott, ki még nem dobott alkalmazásból. Kb. 15-20 Appot tettem eddig fel rá. Régi androidosként egy kicsit Google-sítottam: Gmail, Maps, Drive, Google Fotók, Chrome, Google naptár - minden remekül működik.
Az akku 2 napos ha nincs sokat Youtubozva rajta. Nettel + 2-3 óra youtubbal reggeltől estig elmegy.
Összességében eddig nekem pozitív a tapasztalat 2 hét után is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!