Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4S vásárlásnál mire...

Iphone 4S vásárlásnál mire figyeljek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! szeretnék venni egy Iphone 4S készüléket, függetlent vagy telekomosat. 15-től 30-ig nagyon nagy a szórás árban.

Mire kell szerintetek figyelnem? Nem volt soha Iphone-om. Akku állapotot fel lehet mérni valahogy? Kijelzőhibák mennyire fordulnak elő? Esztétika szempontból csak a kijelző érdekel, szilikon tokban szoktam tartani a telefonokat. Mi az a jailbreak? Mivel jár az ha jailbreakelt telefont veszek? Ha nincs hozzá töltő, az kb. mennyiért kapható?

Egyszóval mik a gyakori buktatók ennél a típusnál?

Köszi előre is, minden válaszolónak zöld pacsit adok, bármilyen jótanács jól jönne most. :)

2017. febr. 8. 11:45
1 2 3 4
 11/33 Ypszilon1980 ***** válasza:
89%

Akksi csere egy újra az alap,az plusz 5-6 ezer.

Lassú,mert régi,akkor ez jó volt,de már nem,appok nem bírják,a frissítés csak ront rajta,de azt meg addig dobálja fel neked amíg végül úgyis frissíted.Barátnőmnek ilyen van,most lett új akksi belerakva,de már néha nem tölt,mert a csati eléggé laza benne,9.5 IOS van rajta.Mondjuk ő csak telefonál meg fotózik,arra úgy ahogy jó,szerintem borzalmas.

Na meg gondolj bele,hogy a flash memória ennyi idő alatt azért eléggé elhasználódik.

2017. febr. 8. 13:10
 12/33 A kérdező kommentje:

"Akksi csere egy újra az alap,az plusz 5-6 ezer."

Na ezt mondjuk nem kalkuláltam bele.. :)

"Lassú,mert régi,akkor ez jó volt,de már nem,appok nem bírják,a frissítés csak ront rajta,de azt meg addig dobálja fel neked amíg végül úgyis frissíted."

Ez eléggé elgondolkodtató...

"Na meg gondolj bele,hogy a flash memória ennyi idő alatt azért eléggé elhasználódik."

Erre se gondoltam.

Egyre inkább kezdem belátni, hogy több macera van vele, mint amennyivel egyszerűbbé tenné a munkámat - lehet tényleg nem jó ötlet....

2017. febr. 8. 14:04
 13/33 Ypszilon1980 ***** válasza:
84%
Szerintem,ha ennyi a keret,akkor ne Iphone-ban gondolkodj.
2017. febr. 8. 14:37
 14/33 anonim ***** válasza:
76%
25 ezerből ne is várj csodát, ha minden szempontból viszonylag normális telefont akarsz, tegyél még hozzá +10 ezret, Eustock.hu-ról a Xiaomi Redmi 4A az alap, ami már egyértelműen vállalható telefon!
2017. febr. 8. 14:54
 15/33 Trevor. ***** válasza:
76%
Nem éri meg megvenni. Gyenge a hardvere mai szemmel, iOS-ből sem a legfrissebb fut rajta.
2017. febr. 8. 17:30
 16/33 anonim ***** válasza:
73%

Legalább 5s-es készüléket vegyél. Azalatt készüléket venni konkrétan pénzkidobás. Tény, hogy egy 6 éves iPhone többet ér, mint egy 6 éves android, lévén még mindig stabil készülék, de támogatást már nem kap, és iOS 8 felett be is lassul a telefon.

Áron meg ne sírj, ha prémium kategóriás telefont akarsz, azért még használtan is csengetni kell.

2017. febr. 8. 18:18
 17/33 anonim ***** válasza:
60%

6 éves Iphone többet ér mint egy 6 éves droid"

Ezzel azért tudnék vitatkozni

2017. febr. 9. 08:59
 18/33 A kérdező kommentje:

Szerintem ne menjünk bele az iphone-android vitába.. androidos telefonjaim voltak, sőt, nem is rosszak, első szériás Galaxy S a megjelenésekor (nagy szó volt ám.. :)), az utolsó meg egy Z1 Compact. De már másfél éve egy öreg Nokia 2330-at használok. De hiányzik néha a kamera. Mondjuk a több napos akkuüzemidő kárpótol. :)

Tudom, hogy a 4S nem mai darab, nem is szeretnék most korszerű telefont, nekem a 4S tudása is megfelel. Ha nagyon akarnék biztos tudnék érte többet is adni, de nem akarok. Azt is tudom, hogy ez kompromisszum, nyilván nem csodát várok 15-20 ezerért. :)

Köszönöm mindenkinek, aki androidra próbál rábeszélni, lehet, hogy az is lesz, azokat nagyjából ismerem.

Mivel iPhone téren szűz vagyok, a kérdésem továbbra is az, hogy 4S vásárlásnál mire kell figyelni.

Ettől függetlenül a továbbiakban is pontozok minden hozzászólót, aki próbál segíteni, még ha lebeszéléssel is. :))

2017. febr. 9. 11:48
 19/33 Ypszilon1980 ***** válasza:

Ha Iphone-t akarsz,akkor vegyél 4s-t használtan,amiket írtam,azokra figyelj,próbáld ki,tapasztalatnak nem rossz.

Még annyit,hogy régi teló,szóval nem tudom milyen sim kártyával kompatibilis,az újakkal lehet,hogy nem.

2017. febr. 9. 15:33
 20/33 anonim ***** válasza:
szerintem meg fogod bánni. szánj rá 10-15000 forinttal többet, és vegyél egy iphone 5-öt, vagy 5c-t (csak ne 8 gb-osat, azt is gyűlölni fogod :D) nézd, pl itt egy 30ért: [link]
2017. febr. 10. 00:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!