Galaxy s6 edgenél nem jön le fentről az ablak, miért?
Figyelt kérdés
1 éves galaxy s6 edgem... pár hónapja tapasztalom hogy kb 10ből 3x tudom rögtön elsőre lehuzni fentrol az ablakot.. ha nem megy probalgatom de semmi mintha nem is erzekelne... ujrainditottam tobbszor de ugysem jo..nagyon idegesito mert ugy sokmindent gyorsabban is elerek pl wifi meg smart view vagy lámpa..stb.. valami otlet? Frissitsem az egesz telefont..?2017. febr. 6. 10:43
1/3 anonim válasza:
Az érintőpanel hibája lehet hogy nem érzékel rendesen.
Ha garis akkor nézesd meg.
2/3 anonim válasza:
Nyiss meg valami egész képernyős rajzprogramot, és lassan húzd végig az egész képernyőn az ujjad. Ha valahol kihagy, akkor ott nem érzékel, garanciában meg kellene, hogy javítsák.
Sajnos velem is ez történt nem rég, igaz nekem nem S6-tal, hanem egy kínai csodával, nagyjából középen egy1,5 centis csíkon megszűnt érzékelni. Csak mivel elmúlt kér éves, erre már nem vonatkozott a garancia.
3/3 A kérdező kommentje:
Megneztem most, rajzol vele fentre is.. amióta kiirtam a kerdesemet gond nelkul lejon az ablak... mitnha hallotta volna :) koszonom a gyors valaszokat, elfogom vinni azert megnezetem mert garis, es ez a "hiba" engem elegge zavar
2017. febr. 6. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!