2017-ben megéri a Lumia 650? (33e)
Szia!
Ne vegyél windows telefont, ha lehet.
Nekem lumia 640 van, de nem vagyok elégedett a winphoneokkal.
Nincs youtube (csak m.youtube.com), snapchat, az instagram lefagy, kilep, a facebook elég basic (nincsenek a reakciok, csak a like gomb), messengeren nem lehet hivni, videozni, kepet kuldeni is csak egyesevel lehet kldeni, ha tudsz mert nekem mindig kilep olyankor.
Egyébként nekem sokszor nem mukodik a vaku, van hogy lefagy a telefon és elkezd rezegni és fél órán át csak rezeg. Persze ha kiszeded az akksit, akkor abbahagyja.
Egyébként semmi baj nincs vele, csak arra nem jó, amire egy okostelefon kéne.
Én egy hete vettem 35-ért és nagyon szép és jó is. Előtte is lumiám volt az 3 évig volt kifogástalan állapotban, amíg ki nem verték a kezemből az utcán és szarráment. Ne hallgass az appos reklamálókra, hogy így nincs meg úgynincs.
De miért is kéne olyan szarság, hogy "csütörtökön jó név az Ödömér?"
És hasonló idióta appok??
Teljes értékű win10 van rajta, full office-al, időjárás, email kliens, facebook, mittudomén még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!