Szerintetek megéri megvenni a Microsoft lumia 640 LTE telefont?
Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 16:14
1/15 anonim válasza:
Nekem volt, jó telefon, jó kamera...jó képernyő. De WP platform miatt kevés alkalmazás fut rajta.
2/15 A kérdező kommentje:
Az áruház-nak van valami baja??? mert az osztálytársamnak is ilyen van de az áruháza nem jó... az email cimmel van baj... be lehet egy másikkal jelentkezni????
2016. szept. 25. 16:22
3/15 anonim válasza:
Soha előbb vennék nyomógombos telefont mint ezt
4/15 anonim válasza:
Még mielőtt jönne a sok negatív, soha nem használtam lumiát de nagyon rosszak kommentek, igen megéri. Hidd el ha már belefáradtál az android lassúságába, vagy esetleg a soha nem változó ios ban akkor a lumia jó választás. Windows 8.1 ben igaz kevés alkalmazás van, de a 10 es rendszerben egyre több van. És a lumia 640 frissíthető windows 10 re
5/15 anonim válasza:
Ja Windows 10re ami egy okádék xd
6/15 anonim válasza:
Utolsó, szerintem te sem használtál W10M-t. Én 1,5 éve nyúzok egy 535-öt (ebből kb ½ év W10M), és sokkal jobb egy Laggdroidnál. Nem fagy, nem áll le állandóan, és nem kell egy atomerőmű az op. rendszer futtatásához. Kérdező: nyugodt szívvel ajánlom a Lumia-t.
7/15 anonim válasza:
Sajnos ezért nem veszik a lumia telefonokat mert csak terjesztik az álhíreket róla, és sokan bedőlnek nekik. Hiddel egy windows 10 es telefon ugyanolyan értékű mint egy androidos telefon vagy egy iphone.
8/15 Badattitude válasza:
Jó ideje ilyen pocket pc-m van. ( A Linuxból feltupírozott Androidos telefonokat kezdték anno merő üzleti húzásból okos telefonoknak hívni.De sosem tudtak, tudnak pocket pc szintet megütni. ) Win 10 fut rajta. Nincsenek Androidos jelenségek. ( Agresszíven maguktól a háttérben csak azért is futó, aksit és memóriát zabáló felesleges gyári alkalmazások, ha hívnak telefonon, kidob a Skype-ból, a klasszikus, két op rendszert csak imitáló alkalmazások, ha komolyabb feladatot bíznánk rá, ha már okos, akkor megáll az élet, stb...)A sok barázda billegető taknyos szerint sz..r, mert a Windowson nem érhető xy játék és "ingyenminden" program. Ez baromság, mert két játék van a Lumiamon. Egy íjjász és egy sakk, ami sokkal jobb, mint az Androidos verzió. Számos épkézláb játék, és különböző program érhető el. Még a Samsungjukból az épp aktuális giccset bömböltető kavicsevőknek is. És sok olyan is, amit csak érdekes, ( Vagy nem..) csak a Win-re és az Almára érhető el. A Win 10 még sosem dermedt le, sosem hagyott cserben. Ráadásul,jobban gazdálkodik az erőforrásokkal, mint az agyon csókolgatott Android.A sim kód után egyből működik minden, nincs " várjámá !" jelenség. Az egyik gépemen is Win 10 van. Nincs USB adatátvitelezgetés, fájlok másolása és ehhez hasonlóak. Ha mentek valamit a gépemen, az a telefonomon is elérhető azonnal, és vica versa. Több, mint 10 éve beruháztam egy Windows phone-ba, alias pocket pc-be, mert kellett. 4 éve vettem egy Androidos "izét", okostelefont. Azt..Mellé még egyet, más márkájút a munkához. Az átlag kommunikáció a Windows-os előéletem után az Androidos " izékhez " a b..jál meg ! Mi a f..z van ? És a Linuxos k...a anyád ! volt. A Lumia vissza adta a lelki békémet..:) Az, hogy mennyire vergődik az Android, jól jelzi, hogy az igen fejlett , előremutató technológiát képviselő HTC kijelentette, hogy visszatér a Windows telefonok fejlesztéséhez, befejezik a bohóckodást az Androiddal, noha azzal is képesek voltak nagyot alkotni. Nem kell elfogadnod tőlem, hogy ez egy jó Windows Phone, de csak olyanokra hallgass, akik a saját Lumiajukról számolnak be jót vagy rosszat.
9/15 Badattitude válasza:
Na, a sok szelfi majom kedvencét, a fényképező részleget kihagytam.Mivel személyszerint pont nem érdekel, milyen kamerája van ( Mert van normális fényképezőgépem. Az való erre. ) egy telefonnak, túl sokat nem használtam. Az átlaghoz képest szinte soha..:) Kábítják a jónépet a 20 megapixeles tételekkel, noha senki nem plakátot akar készíteni a nyert fotókkal. Viszont a Lumianak egész jó a színmélysége. Ahhoz képest, hogy réskamera, mint az összes telefonban, a vele készített fotók, HD videók elismerő hümmögésre késztettek. A Windows áruházban pedig egy rakat alkalmazás van a kamerához. Kreatív, vicces egyaránt, olyan mogultól is, mint az Autodesk.Nem mellesleg, a Lumia alkalmas HD felbontású IP kamera használatra is.
10/15 anonim válasza:
Oké akkor kérlek most beszélj az iPhone-ról is mennyire alázza le a drágalátos Windows phone egyébként elmondom neked , hogy az androidos telefon amit te sz.rnak találtál talán azert volt az mert nem 20 ezer forintos kínait kellett volna venni :) , de én nem vitatkozok veled nem véletlenül nem fejlesztenek a programozók Windows phonera semmit , ahogy nem véletlenül van hogy a felhasználók nagy része ódzkodik a win 10től gépen is elmondjam mit kapsz a pénzedért kedves kérdező ? Egy lecsupaszított csempe mobilt ami stabil ezt aláírom de azon kívül semmi haszna nincs alkalmazás kb nulla rendes használható itt neked kell eldöntened mire kell a mobil szórakozásra vagy munkára mert a Windows phone kb arra jó csak akar a blackberrY ami szintén döglődik vajon miért :D ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!