Megéri 2017-ben MacBook Air-t venni?
Egyetem melletti használatra, tehát Word, PPT, Excel készítésre, internetezésre használnám. Mi a véleményetek róla?
Illetve még azt szeretném tudni, hogy lehet rajta használni USB-s internet sticket?
Amire te gondolsz az a Mac-es App Store. Sok mindent le tudsz tölteni onnan, de még többet csak simán, mint ahogy windowshoz is.
A skype-ot pl. pont a hivatalos weboldaláról tudod letölteni.
Itt nincsenek olyan korlátok mint pl az iPhonenál (iOS-nél).
Ez a "megéri" dolog elsősorban pénztárcafüggő. Ha úgy kell rá összekuporgatni a pénzt, vagy hitelt kell hozzá felvenned, akkor nem éri meg, annyival nem nyújt többet, mint egy normális Windowsos laptop fele ennyiért.
Ha viszont gond nélkül megengedheted magadnak, akkor érdemes, mert jó minőséget és megbízható gépet kapsz, és nem utolsósorban értékállót: egy mac gépet mindig el lehet adni normális áron, akár évek múlva is.
Az USB stick meg gond nélkül működik, de mielőtt megveszed, nézd meg a specifikációt, hogy támogatja-e a Mac OSx-et. (a legtöbb egyébként támogatja).
Aki a fényerőről írt, annak úgy látom nem volt még normális képernyős gépe.. Mert fogalma nincs róla, hogy mire gondolt a kérdező! A tükröződésre, te szerencsétlen!
És mint minden "menő" gépnek, ami swag és yolo, ennek is csillog villog a képernyője, mint a salamon töke.
Egyébként meg 370-ezerért már windowsos gépet is lehet kapni, ami tudja ezt. És azt még javítani is lehet, ha bekrepálna. Ellentétben ezzel az eldobható divatcuccal.
"Egyébként meg 370-ezerért már windowsos gépet is lehet kapni, ami tudja ezt."
Apám, ezzel most nagyot mondtál. Előtted még soha, senki nem írta ezt le, igazi eredeti fazon vagy.
(Hogy nem unjátok még ezt a dumát édes istenem...)
17# Nekem van egy Macbook Airem és imádom. Nagyon szeretem a MacOS-t, de most már vannak jobb áron hasonló vagy jobb hardverű gépet. Az OPról ne vitatkozzunk, mert az preferencia kérdése és én is MacOS mellet vagyok.
https://www.youtube.com/watch?v=aYqAPnvayNM&t=27s
7th gen core i5, 8GB ram, 256 GB SSD, sokkal jobb a képernyő felbontása és ráadásul még érintőképernyős is.
Van rajta ujjlenyomat olvasó és elvileg ennek a laptopnak a legjobb az aku élete kb 15 óra, ami sokkal jobb a Macbook Airnél. Vastagságra is ugyan olyan.
És olcsóbb is.
2017ben már nem igaz az, hogy nincsenek az apple laptopokkal vetekedő olcsóbb laptopok. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne vegyetek apple terméket, mert nekem pl megéri az a plusz 50 ezer forint mert szeretem a MacOS-t, meg van Iphoneom és Ipadam.
Csak az apple fanboyok hagyják már abba a windows mellet fellépők degradálását. Ti nem ismeriket a piacot és ti vagytok szűklátókörűek...
Nem vagyok Apple fanboy, pontosan tisztában vagyok az Apple gyengeségeivel, nem vagyok maradéktalanul elégedetlen az üzletpolitikájukkal, de egyszerűen k*rvára unom, hogy minden ilyen kérdésnél megjelenik valami Diabló pólós pattanásos kockakamasz gamer gyerek, aki lehülyéz meg lesznoboz mindenkit, aki Mac rendszert használ PC helyett.
Azt kellene megérteni, hogy az átlagos felhasználók jól, egyszerűen és sokáig használható gépet akarnak. Nem mindenkinek szempont, hogy 180 fps-sel fusson a zombikillerhuszonhárom multipléjer, mert nem erre használja. Az átlagfelhasználó pont leszarja az órajelet meg a RAM méretét, amikor működik a gépe. Mert ha valami gyorsan és stabilan működik 8 giga RAM-mal, akkor nem kezdünk el agyalni azon, hogy mit tudna 16-tal. Meg amíg hibátlanul le tud játszani 4K-s videókat is, addig nem érdekli, hogy miért nem inteláemdédzsíforszradenon ultrabrutalforszwarrior hármas kártyája van, hanem örül az integráltnak, mert azzal is működik minden faszán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!