Megéri 2017-ben MacBook Air-t venni?
Egyetem melletti használatra, tehát Word, PPT, Excel készítésre, internetezésre használnám. Mi a véleményetek róla?
Illetve még azt szeretném tudni, hogy lehet rajta használni USB-s internet sticket?
Windows laptopot sokkal jobban megéri.
Ha mégis macbookot vennél egy ilyet ajánlott hozzá venni: [link]
Szerintem megéri.
Én is egy alap Air-t használok sulihoz és a hétköznapokban. Súlya miatt szinte mindenhova magaddal tudod vinni. Ha van egy szabad 10 perced, akkor is csak előkapod és használod. Egyedüli gyengesége a kijelzője. De ha egy alap Win-es gép után használod, akkor ez is sokkal jobb lesz. (Sima Macbook-hoz vagy Pro-hoz képes pedig sajnos gyengébb a kijelző.)
USB sticket passzolom, szerintem működik vele. De az a tuti, ha rákérdezel az adott szolgáltatónál.
Hasonló kategóriájú Windows notebook-okat (ultrabook) nem nagyon találsz ebben az árkategóriában, ha ismered / meg tudod szokni a macOS-t, akkor jó választás lehet (persze Windows is mehet rá, de akkor meg minek a MacBook).
Nekem a 2013-as van, és még mindig tökéletesen működik napi 8-12 óra használat mellett. Teljesítményre bőven elég minden átlagos munkára, szórakozásra (és egy picit felette is, ha szükség van rá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!