Huawei p8 lite, mit kell tennem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy nemrég kaptam egy huawei p8 lite telefont, és az a problémám vele, hogy külön nem lehet lehalkítani az értesítést, csak a hívás hangjával együtt. Ezt úgy értem, hogy ha például Viberen vagy Mesengeren írogatnak, és én leakarom halkítani, de egy fontos hívást várok és így csak hallgathatom a Viber csipogását....
Az lenne a kérdésem, h hol vagy hogyan kell lehalkítani az ÉRTESÍTÉST?
A válaszokat előre is köszönöm!!!
2017. febr. 4. 16:33
1/4 anonim válasza:
Nem lehet külön halkítani. Az alkalmazások értesítéseit kell letiltani, egyesével.
2/4 A kérdező kommentje:
Jaj:( Hát köszi
2017. febr. 5. 09:42
3/4 anonim válasza:
Viberen belül beállítások majd az értesítések hangját kikapcsolod. Ekkor nem fog a Viber csipogni. Sőt ha jól tudom, akkor lehet állítani azt is, hogy rezegjen-e vagy sem a telefon és azt is, hogy amikor jön Viber üzenet, akkor úgymond "felugorjon"-e az ablak vagy sem.
4/4 anonim válasza:
Külön-külön azt nem lehet állítani, hogy akár Viber vagy Messenger értesítési hangja mennyire legyen hangos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!