Fizessek be egy nagyobb összeget, vagy inkább törlesztgessem apránként?
Teljesen mindegy. Attól is függ honnan veszed, raknak e rá + "kamatot".
Én mindenesetre a 200k KP + 6 hónap részletet választanám.
Attól függ menyi jövedelmed van(gondolom nem túl sok mert akkor ez a kérdés nem lenne itt)
Egybe fizetsz 200+következő hó már részlet ez így jó mert van 1 szép új telefonod pénzed meg alig.
Szolgáltató, aki nem rak rá kamatot. Először én is azt gondoltam, hogy befizetem a nagy összeget, aztán a maradékot pár hónap alatt, de úgy vagyok vele, hogy talán nem fájna annyira ekkora összeg kiadása, ha kicsinként fizetném ki.
Egy kicsivel több, mint 200 ezer a nettóm jelenleg.
Kérdező: már nem azért, de 200K alatt is bőven akadnak jó okosmobilok.
Lehet írni az One Plus 3T-t, de a Huawei Mate 9-et (64 GB-os verziót) is meg lehet venni 200K alatt, vagy akörüli áron.
Én sosem vennék semmit sem hitelre, még 0%-os THM-es se. Sosem tudhatod, hogy mi történik. Mondok egy extrém példát: egyik napról a másikra felmondja a hűtőd a szolgálatot és újat kell venned. Kevés a fizetésed és épphogy össze tudnál szedni annyi pénzt, hogy vegyél egy új hűtőt, de ott van az a fránya telefon törlesztőrészlet. Na ezt hívják úgy, hogy szopás.
Az egészet fizesd ki készpénzben, mindenféle részlet és hitel nélkül, ha jót akarsz magadnak. Vagy vegyél olcsóbb telefont.
Én úgy vagyok, hogy ha valamit nem tudsz egyben kifizetni, akkor azt nem kell megvenni.
Még egy autóra is össze lehet apránként spórolni, telefont sem kötelező 200+ ezerért venni, bármennyire is ezt sugallja a fogyasztói társadalom.
Egyetlen kivétel a lakás, mert ott érthető hogy nincs mindenkinek zsebben 15-20 millió.
Én ilyet vennék a helyedben.
Nagyon sok pénzed megmaradna, ez is annyit tud, ami egy átlag ember több mint sok. Ja és EU raktárból !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!