Dblaszlo kérdése:
Miért merül nagyon gyorsan a Samsung S4 mini?
Figyelt kérdés
A feleségem "megörökölte" a lányom telefonját, de az a baj vele, hogy nagyon hamar lemerül, sőt melegszik használat közben. Vettem egy új akksit, de azzal is ezt csinálja. Ha teszek bele egy másik sim kártyát azzal viszont tökéletes. A sim kártyát ezért kicseréltettük a szolgáltatónál tegnap, gondolva, hogy az a baj oka, de az új kártyával 2-3 óra alatt 0-ra lemerül. Mi lehet az oka ?2017. febr. 3. 17:36
1/2 anonim válasza:
Nekem is ilyen telefonom volt, de az nem merült le hamar. Csak ritkán. Szerintem keress fel egy telefonos szervizt, ők biztos tudnak mondani valamit.
2/2 A kérdező kommentje:
Egy "telefon tudós" barátom tegnap nullára gyalulta a vasat, mindent újra telepített, és most úgy néz ki talán megoldódik, 1-1,5 óra alatt merül 1%-ot.
2017. febr. 5. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!