Mit csináljak ha nem javítják garanciával az Iphone 6s-em?
Amit te kaptál papírt, azon szerepelni-e kellene, hogy külső sérülés van a készüléken. Ezt kötelesek feltüntetni. Hogyha nincs rajta, akkor ez az ő saruk. Elképzelhető, hogy ők voltak akik elejtették, összekarcolták stb.
Minden esetre vetess fel jegyzőkönyvet, ez nagyon fontos, mert ha jogi útra terelődik a dolog, akkor ez kelleni fog.
Egyébként szakértői véleményt is lehet kérni.
Én még felkeresném a helyi fogyasztói jogvédő irodát is. Ott jogi és más szakmai tanácsot is adnak.
Ezeket is tőlük kaptam hasonló esetben.
Akkor ennyi. Ezt ő b_szták el.
Dolgoztam szerviz átvevőként és erre oda kellett figyelni.
Tehát, hogyha ők nem tüntették fel, akkor az az ő saruk. Vagyis hivatkozhatsz arra, hogy a készülék náluk sérült meg. Mert amikor leadtad semmi baja sem volt és a neked adott jegyzőkönyvön sem szerepel semmilyen külső mechanikai sérülés, ami szabad szemmel is látható.
Nehogy aláírd!! Egyszer én is így szívtam meg. A gari lejárta előtt vittem be akku problémával, a csávó meg már ki is nyomtatta a jegyzőkönyvet amikor vissza jött, hogy átvettem. Az akkuval meg nem csináltak semmit sem, viszont mivel már lejárt a garancia így én sem tudtam mit csinálni.
Egyébként pedig jogosan lemásoltathattad volna a jegyzőkönyvet. De nyugodtan mond, hogy jogi útra fogod terelni, hogyha nem hajlandóak együttműködni, mert amikor leadtad a készüléket semmi külső sérülése sem volt. És itt hivatkozz arra, hogy ezt észrevették volna és a jegyzőkönyvön is szerepelne/szerepelnie kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!