Nemtomteee kérdése:
A Media Markt hibás készülék esetén vissza fizeti a termék árát?
Figyelt kérdés
2016. augusztusában vettem egy Prestigio márkájú mobiltelefont 30.000 forintért a media marktba 1 év garanciával és 2017. januárban meg hibásodott. Gyorsan lemerült az akkumulátor és lassan töltődött fel. Be vittem a media marktba és el küldték szervízbe. Hívtak a szervízből, hogy a mini usb ment tönkre és ahhoz, hogy meg tudják csinálni elő lapot kell cserélni ami 27.000 forint, egyből nemet mondtam hiszen nem ér annyit az egész telefon. Jelenleg úton van vissza az üzletbe.2017. jan. 31. 12:55
11/18 A kérdező kommentje:
Vagy legalább le tudjam vásárolni az árát az üzletben.
2017. jan. 31. 15:07
12/18 anonim válasza:
A készülék javítható, miért járna neked vissza vételár? Főleg hónapokkal később? A hetes hozzászólás alapján járj el.
13/18 A kérdező kommentje:
Igen javítható csak azt nem értem, hogy miért nekem kell fizetni amikor garanciás és nem mondta azt a szervíz, hogy az én hibámból ment tönkre. A hetes szerint fogok eljárni.
2017. jan. 31. 15:24
14/18 Ypszilon1980 válasza:
Pénz nem jár vissza,3 napon túl amúgysem,javítani meg lehet.Garanciális feltételekben meg le van írva,hogy a garancia mire vonatkozik.
15/18 Ypszilon1980 válasza:
Valami jegyzőkönyv kell legyen róla,hogy mi a baja,hogy javítható és azt is fe kell tüntetni,hogy garanciális vagy nem,és ha nem,akkor miért,tovább menni csak ezzel tudsz.
16/18 A kérdező kommentje:
A tesco vissza adja a pénzt több hónap után is ha javíthatatlan. Nekem legalább is ezt mondták csak végül javítható volt és ingyen meg javították.
Előző telefonom tescos volt.
2017. jan. 31. 15:32
17/18 Ypszilon1980 válasza:
A Tesco lazább ebből a szempontból, a szabály ez, de attól még dönthet úgy egy cég, hogy vállal teljes körű garanciát vagy visszevételezi, nálam is volt már ilyen.
Media Markt kicsit rugalmatlan, ezért is nem vásárolok ott.
18/18 A kérdező kommentje:
Mivel törés volt a mini usb-be és az nem mechanikai probléma így nem garanciás.
Bevittem egy maszek szervízbe ahol 5000 forintért kicserélték a csatlakozót.
2017. febr. 6. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!