Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik Mobil telefon csinálja...

Melyik Mobil telefon csinálja a legjobb képet?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:

A legjobbat a fényképző gépek. Még egy kis kompakt gép is jobb kéepekt csinál mint egy 5 megapixeles telefonos kamera.

Nekem 5 MP Fujifilm S5600as gépem van és nem tudja verni még nappal sem az én fényképeim minőségét. Inkább vegyél egy mobilt amire neked kell de fényképezőt vegyél inkább külön.

2010. máj. 6. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Az osztálytársamnak Sony Ericsson-ja van, szétcsúsztathatós és éritnőképernyős is egyben. 8 megapixeles a kamerája, kipróbáltam, tényleg olyan, mint egy mini fényképező.

A másik pedig a Samsung Pixon. Szintén 8 megapixeles kamerával.

Esetleg még a Sony Ericsson Vivaz 8.1 megapixel.

Remélem segítettem ;)

2010. máj. 6. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Nemrég még a Samsung Innov 8 csinálta a legjobb képeket, egy összehasonlító tesztben felvette a versenyt a 12MP-s Satio-val. Azóta viszont kijött pár új teló, szal már nem biztos h az a legjobb, viszont az tuti h mobilok között a legjobb videót a Vivaz csinálja jelenleg!
2010. máj. 6. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Amiről pedig a 18:57-es beszél az a Sony ericsson Aino, azt mondjuk nem tudom milyen képet csinál, de biztos nem rossz az sem.

előző

2010. máj. 6. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
A Sony Ericsson Satio 12mp-s. Talán az
2010. máj. 6. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Samsung Pixon12 és A Sony Ericsson Satio

12 MP

2010. máj. 6. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!