Beleejtettem a csatornába a telefonom. mit tegyek? Hogy szedjem ki?
Csatornázási műveket hívd fel, hogy mikor járnak arra rutinellenőrzésre, vagy csatornatisztításra.
vagy nézz egy új típust magadnak.
Nem tudom kinek van gusztusa a szájához emelni egy olyan eszközt, ami csatornalében ázott. Lehet hogy megszárad, de a baktériumok maradnak.
Lenne kedved a WC-kagyló peremét alulról nyalogatni?
Na, ha ezzel telefonálni fogsz valaha, akkor ugyanezt fogod tenni gyakorlatilag.
a konyhában több baktérium van, mint a WC pereme alatt, csak az utóbbi kevésbé gusztusos
Majdnem az enyém is beleesett ma...
Keríts egy merev botot, amely elfér a rések között! Lehet pl. partfis nyele... A bot egyik végére erősíts egy merev drót keretet, amin átfér majd a mobilod! A drót kerethez erősíts egy vékony nylon zacskót! Ezzel máris létrehoztál egy kis "zsákot" a bot végén, amellyel kiemelheted a telefonodat.
Amikor a telefon zsákban már a rácsnál van, az ujjaiddal óvatosan kiveheted a zsákból, a rácsok között.
Remélem, tudtam segíteni!
Annyit még hozzátennék, hogy a többi választ olvasgatva támadt ez az ötletem!
Köszönet az összes válaszolónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!