Mi van olyankor, ha nincs meg a telefonomhoz a jótállás?
Figyelt kérdés
Szoftverhibás lett a telefonom, már be sem kapcsol. Tavaly nyáron jótállásból újra tették, jelenleg nem vagyok otthon és gőzöm sincs róla, hogy eltettem e jótállást a legutóbbi alkalomkor.2017. jan. 22. 21:16
2/8 anonim válasza:
Ilyen szinten csak külső beavatkozás esetén szoftveres a hiba, arra meg nem érvényes egyébként sem a garancia.
3/8 A kérdező kommentje:
telenorban a csajszika azt mondta, hogy még érvényes rá a jótállás
2017. jan. 22. 21:37
4/8 anonim válasza:
Ha valóban a rom a hibás, akkor nem, tekintve hogy te tetted rá...
5/8 anonim válasza:
Kártyás vagy, vagy előfizetéses?
Én az előfizetői szerződést vittem magammal utoljára.
6/8 anonim válasza:
Megoldják mindenféle papír nélkül is. Ha oda viszed ahol vetted, benne van a gépben minden adat róla.
Én a T-hez vittem az enyém, csak a nevem kellett, a többit kikereste. Kivette az akkut, lehúzta a vonalkódolvasóval és meg is volt.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :) ez megnyugtató
2017. jan. 22. 22:12
8/8 anonim válasza:
Telenorba vittük mi is, még adtak egy új garancia papírt is lol
Amit vinned kell az a papír amin rajta van a vásárlás, akkor a vak is láthatja, hogy van rajta gari
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!