Couns kérdése:
Nem kaptam garanciát a telefonomhoz mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem kaptam garanciát a telefonomhoz mit tegyek? Sziasztok a telefonomhoz igértek garanciát és nem kaptam hozzá és a telefonomat sikeresen tönkretettem.2014. febr. 6. 19:39
2/17 anonim válasza:
Gondolom valami GSM-ben. Azért próbálj meg visszamenni, hátha szerencséd lesz, és számla alapján kiállítanak egyet. Én anno notebookom vásárlásakor jártam úgy, hogy rossz sorozatszámot írtak rá a számlára, és ezt csak később vettem észre - pár nappal rá visszamentem, és rövid idő alatt korrigálták a problémát. Mondjuk az egy nagyon korrekt hely volt:)
3/17 A kérdező kommentje:
T-mobilnál vásároltam a telefonomat és mikro sim-et raktam a normálba ekkor mi a teendő?
2014. febr. 6. 20:20
4/17 anonim válasza:
Úgy érted, hogy most nem tudod kiszedni?
5/17 anonim válasza:
1, T-Mobilban alap dolog a garancia.
2, Mi a teendő? Esetleg kiszedni? Vagy most azt hitted, hogy gajra vágtad? Nem értelek. Ha a chip a megfelelő helyen van, és nem lötyög, akár benne is hagyhatod.
7/17 A kérdező kommentje:
Az utolsónak igazad van hülye vagyok. T-mobilnál édesanyámmal felvoltunk háboródva hogy nem találtuk a jótállást sehol sem. Néztük a mobilos dobozban és a zacskóba mivel a futár hozta és nem láttuk sehol sem. A sim kártyával az a problémám hogy nem érzékeli és úgy értettem hogy gajra vágtam hogy mikrot tettem bele és úgy bele dugtam hogy nem látom a sim-et és itt az a baj hogy normálnak kellet volna hagynom.
2014. febr. 6. 20:58
8/17 anonim válasza:
Amikor rájöttetek, hogy nincs garanciajegy, telefonáltatok a T-be? A kártyát meg szerintem ügyes ember ki tudja venni.
9/17 A kérdező kommentje:
Szia telefonáltunk de csak az a ratyi robot beszélt hozzánk mikor meg arra nyomtam pár másodperc múlva azt mondta hogy köszönjük a hívást
2014. febr. 6. 21:11
10/17 anonim válasza:
De milyen készülékbe tetted bele, hogy nem tudod kiszedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!