Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem kaptam garanciát a telefon...

Couns kérdése:

Nem kaptam garanciát a telefonomhoz mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem kaptam garanciát a telefonomhoz mit tegyek? Sziasztok a telefonomhoz igértek garanciát és nem kaptam hozzá és a telefonomat sikeresen tönkretettem.

2014. febr. 6. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

1430

Ügyintéző kérése: 0 gomb

Visszalépés a menüben: * gomb

2014. febr. 6. 21:55
 12/17 A kérdező kommentje:
utolsó előttinek sony xperia e utolsónak tudom de semmi kétszer próbáltuk
2014. febr. 6. 21:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Próbáld meg egy tűvel kiszedni, csak vigyázz meg ne sértsd az érintkezőket.
2014. febr. 6. 22:05
 14/17 A kérdező kommentje:
csak nem értem miért nem szeretne a hátulja feljönni és a sim oldalasan lett berakva ne kérdezd hogy de szerinted ha elviszem a szerelőhöz kér pénzt érte ha igen akkor sokat?
2014. febr. 6. 22:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Helytől függ, lehet hogy van valami igényesebb GSM ahol kipiszkálják neked, és csak mosolyognak egyet, de valószínűbb, hogy kérnek érte. Nem hiszem hogy sokat.
2014. febr. 6. 23:05
 16/17 Wadmalac ***** válasza:

Sétálj be egy T-mobil boltba a teljes csomiddal ,amit kaptál a telódhoz, segíteniük kell a garancia ügyében.

A kártya kiszedését akármelyik kis független gsm szervíz megcsinálja neked pillanatok alatt, még lehet, hogy ingyen is.

Emiatt kár a garanciát használni, hetekig elhúzódhat.

Azt majd akkor vedd igénybe (ha tudod, bár ez nem rendeltetésszerű használat, szóval nehezen garanciális téma) , ha a kártya-benyomástól elromlott valami. De ez eléggé valószínűtlen.

2014. febr. 7. 09:57
 17/17 A kérdező kommentje:
sikerült megcsináltatni 1000 forintba került.
2014. febr. 7. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!