Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek 150....

Aron12345 kérdése:

Milyen telefont vegyek 150. 000 ft ig és hol?

Figyelt kérdés

2017. jan. 21. 14:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
46%
Csak én nem láttam itt még olyan kommentet, hogy "Csak az iPhone, mert ezek kínai szarok"? Én írtam SE-t, és semmit nem írtam a többiről. Aztán jöttek olyanok, akik a (mert "a" a helyes, nem "az") OnePlust ajánlották, de az SE se rossz. Aztán #11-es jött azokkal a tipikus Doogee meg Verne THor (vagy mi) telefonokkal, ilyen 20ezer környékén, és én arra írtam (#12), hogy "Nah, megjött a Veerne Doodge Anyáám Kíínyja.". Szóval én se kérek iPhone-t szarozó választ, mert senki nem kötött bele az androidos készülékekbe. Köszöntem.
2017. jan. 21. 22:32
 22/33 Trevor. ***** válasza:
100%
A Vernee Thor egy itthon 40000 Ft alatt kapható telefon, ami ár-érték arányban a legjobb választás. De mivel a kérdező 150K-ért keres telefont, így írtuk neki a Oneplus 3T-t, mert ár-érték arányban ebben az árkategóriában az a legjobb választás. Te csak fizess a márkanévért, mi inkább választunk az ár-érték alapján.
2017. jan. 21. 22:37
 23/33 anonim ***** válasza:
34%
galaxy s 6 edge a legjobb, bárki bármit mond!
2017. jan. 21. 22:41
 24/33 anonim ***** válasza:
75%

#20.

De sokkal jobban optimalizált mint a másik 3.

Illetve ez egy olyan telefon amire bármit feltehetsz és nincs veszve a garancia.

Az A7 meg se közelíti,illetve az X Perfomance is elég gyatra.

Az S7-el,a HTC 10-el,a Pixel XL-el van egy szinten szóval nem illik lenézni mert az élmezőnyben van.

Amit eltalált idén a Samu az az A3 2017.Kompakt méret,feketében talán az egyik legszebb telefon,HW elég átlag használatra.

#22.

Én Thor-t valahogy nem vennék,beleolvasva a topikba millió ezer problémája.Ha már alsó szegmens akkor Doogee vagy Xiaomi.(itt van mellettem egy X3 és azt kell mondjam hogy nagyon egyben van)

2017. jan. 21. 22:56
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
#22 Szerintem ideje lenne bekussolnod. Senki nincs ellened, és senki nem kezeli ezt háborúként. Persze, rajtad kívül. Látom, nagyon apple ellenes vagy, és ezt a lehető legfeltűnőbb módon akarod kimutatni (sértegeted), de attól még senkit nem érdekel.
2017. jan. 21. 23:11
 26/33 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

"akkor sem vennék egy nóném telefont ennyiért"

Nem a gyártó "nóném" csak te nem vagy képben a telefonokkal. Az Oneplus minden évben hozza az egyre jobb telefonokat, a 3-al meg konkrétan kihozták a tavalyi év egyik legjobb telefonját.

2017. jan. 22. 00:41
 27/33 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

"Samsung Galaxy A5 2017"

Egy lapon sem említhető az OP3T-vel...

"Sony Xperia X Performance"

+100 ezer...

"Samsung Galaxy S7"

+50 ezer a 32GB-s verzió...

"Samsungnak ugye egyértelműen szebb a kijelzője"

Kérdés miben?Legújabb Samsung frissítések arról szólnak, hogy visszaveszik a felbontást sima FullHD-ra QHD-ról.

"Always on"

Egyik oldalról hasznosnak mondható, másrészt +1 feature amit vagy használsz vagy nem.

"Vízállóság"

Ezt a dolgot sosem értettem. Bizonyos fokú víznek mindegyik ellenáll, fél év használat után meg a legtöbb telefonnál ugrik a vízállóság is...

"nem bővíthető a tárhely"

128GB belső tárhelye van, f2fs fájlrendszerrel...Ehhez képest az SD kártya olyan mint az SSD-t a pendrive-hoz hasonlítani.

"UI sem éri el a Samsung szintjét"

Én mondjuk sosem voltam oda a Samsung agyonbarmolt felhasználói felületéért, meg a 120 előtelepített programért. Az OxygenOS gyakorlatilag gyári android, minimális változtatásokkal. Egyedül a Launcher ami számomra fapados, igaz én NOVA-hoz szoktam, ahhoz képest minden az...

2017. jan. 22. 00:58
 28/33 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

"Illetve ez egy olyan telefon amire bármit feltehetsz és nincs veszve a garancia. "

Ilyen szempontból ez csak részben igaz.

Bizonyos dolgokat engednek, például bootloader nyitás, root, ezekhez támogatást is adnak a fórumokon, plusz kiadják a gyári ROM-ot letölthető, flashelhető formában. Viszont ha olyan egyedi ROM-ot teszel fel ami nagyon bugos, vagy 1-1 nem ajánlatos szoftver, akkor az ezekből keletkező hibákra nem vállalnak garanciát. Bár egy sima Soft Bricknél tuti segítenek a fórumon keresztül.

Mindenesetre tény, hogy több támogatást adnak az ilyesmihez mint más gyártók.

2017. jan. 22. 01:25
 29/33 anonim ***** válasza:
20%
Nos, látom már megint csak bele tudnak kötni a válaszomba... Nem azt mondtam hogy a OnePlus szar, hanem azt hogy SZERINTEM az A5 (2017) és az S7 jobb. "plusz 50 ezer a 32GB-os verzió" 139 ezer a 32 gigás, nézd csak meg árukeresőn... Ez belefér az említett keretbe és pont ezért is írtam. A vízállóság hidd el hogy hasznos, mert ha valaki belelök a medencébe nyáron úgy hogy a telefonod is nálad van akkor nem lesz baja a víztől. Nem ez az egyetlen szituáció, hanem még ezer fele forgatókönyv van ahhoz hogy egy telefon hogy lehet vizes. Igaz hogy mindegyik teló egy bizonyos szintig cseppálló, ezt nem vitatom de ez egy jóval kisebb mérték mint az IP68. Az X Performance igen is jelent telefon, nem egyszer volt már a kezemben, nem lassult. Vízbe is volt merítve egyik haverom által, semmi baja nem lett, és 125 ezer körül forog az ára. Kamera jó, design szép és nem nagyon melegszik. A mostani A5 konkrétan elérni a Samsung 2015-ös felső kategóriáját és még jobbat is nyújt annál, tele van olyan funkciókkal amit az S6-nál kihagytak. Miért is nem veszi fel a versenyt a OnePlusal? Majd akkor mondd ezt ha le lesz tesztelve hogy melyik a jobb, ha a OnePlus gyorsabb lesz a szerintem nemsokára bekövetkező teszten akkor igazad van hogy gyorsabb.
2017. jan. 22. 09:28
 30/33 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

"nézd csak meg árukeresőn..."

Árukeresőn a legolcsóbb helyek nagy része "Pista GSM" és társai, azért az mégsem ugyanaz a kategória mint egy gyártótól első kézből rendelt telefon.

A vízállósággal továbbra is úgy vagyok, hogy humbug az egész. A medencés esetből kiindulva mindenkinek CAT telefonokat kellene venni, mert elázhat, kiverhetik a kezedből a buszon, ráülhetsz, leejtheted.

"ha a OnePlus gyorsabb lesz a szerintem nemsokára bekövetkező teszten akkor igazad van hogy gyorsabb."

Itt is van egy friss teszt:

[link]

Ahogy várható volt, az A sorozat hardverben nem hozza a csúcsot, arra marad az S széria. Az OP-val összehasonlítva is a vízállóságot, tárhelyet és a kimagasló akkuidőt hozzák fel erősségnek.

Ezektől függetlenül nem mondom hogy rossz lenne akár a Samsung, akár a Sony, ha valakinek az jön be, és hasonló áron be tudja szerezni, akkor vegye azt.

2017. jan. 22. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!