Milyen telefont vegyek 150. 000 ft ig és hol?
#20.
De sokkal jobban optimalizált mint a másik 3.
Illetve ez egy olyan telefon amire bármit feltehetsz és nincs veszve a garancia.
Az A7 meg se közelíti,illetve az X Perfomance is elég gyatra.
Az S7-el,a HTC 10-el,a Pixel XL-el van egy szinten szóval nem illik lenézni mert az élmezőnyben van.
Amit eltalált idén a Samu az az A3 2017.Kompakt méret,feketében talán az egyik legszebb telefon,HW elég átlag használatra.
#22.
Én Thor-t valahogy nem vennék,beleolvasva a topikba millió ezer problémája.Ha már alsó szegmens akkor Doogee vagy Xiaomi.(itt van mellettem egy X3 és azt kell mondjam hogy nagyon egyben van)
"akkor sem vennék egy nóném telefont ennyiért"
Nem a gyártó "nóném" csak te nem vagy képben a telefonokkal. Az Oneplus minden évben hozza az egyre jobb telefonokat, a 3-al meg konkrétan kihozták a tavalyi év egyik legjobb telefonját.
"Samsung Galaxy A5 2017"
Egy lapon sem említhető az OP3T-vel...
"Sony Xperia X Performance"
+100 ezer...
"Samsung Galaxy S7"
+50 ezer a 32GB-s verzió...
"Samsungnak ugye egyértelműen szebb a kijelzője"
Kérdés miben?Legújabb Samsung frissítések arról szólnak, hogy visszaveszik a felbontást sima FullHD-ra QHD-ról.
"Always on"
Egyik oldalról hasznosnak mondható, másrészt +1 feature amit vagy használsz vagy nem.
"Vízállóság"
Ezt a dolgot sosem értettem. Bizonyos fokú víznek mindegyik ellenáll, fél év használat után meg a legtöbb telefonnál ugrik a vízállóság is...
"nem bővíthető a tárhely"
128GB belső tárhelye van, f2fs fájlrendszerrel...Ehhez képest az SD kártya olyan mint az SSD-t a pendrive-hoz hasonlítani.
"UI sem éri el a Samsung szintjét"
Én mondjuk sosem voltam oda a Samsung agyonbarmolt felhasználói felületéért, meg a 120 előtelepített programért. Az OxygenOS gyakorlatilag gyári android, minimális változtatásokkal. Egyedül a Launcher ami számomra fapados, igaz én NOVA-hoz szoktam, ahhoz képest minden az...
"Illetve ez egy olyan telefon amire bármit feltehetsz és nincs veszve a garancia. "
Ilyen szempontból ez csak részben igaz.
Bizonyos dolgokat engednek, például bootloader nyitás, root, ezekhez támogatást is adnak a fórumokon, plusz kiadják a gyári ROM-ot letölthető, flashelhető formában. Viszont ha olyan egyedi ROM-ot teszel fel ami nagyon bugos, vagy 1-1 nem ajánlatos szoftver, akkor az ezekből keletkező hibákra nem vállalnak garanciát. Bár egy sima Soft Bricknél tuti segítenek a fórumon keresztül.
Mindenesetre tény, hogy több támogatást adnak az ilyesmihez mint más gyártók.
"nézd csak meg árukeresőn..."
Árukeresőn a legolcsóbb helyek nagy része "Pista GSM" és társai, azért az mégsem ugyanaz a kategória mint egy gyártótól első kézből rendelt telefon.
A vízállósággal továbbra is úgy vagyok, hogy humbug az egész. A medencés esetből kiindulva mindenkinek CAT telefonokat kellene venni, mert elázhat, kiverhetik a kezedből a buszon, ráülhetsz, leejtheted.
"ha a OnePlus gyorsabb lesz a szerintem nemsokára bekövetkező teszten akkor igazad van hogy gyorsabb."
Itt is van egy friss teszt:
Ahogy várható volt, az A sorozat hardverben nem hozza a csúcsot, arra marad az S széria. Az OP-val összehasonlítva is a vízállóságot, tárhelyet és a kimagasló akkuidőt hozzák fel erősségnek.
Ezektől függetlenül nem mondom hogy rossz lenne akár a Samsung, akár a Sony, ha valakinek az jön be, és hasonló áron be tudja szerezni, akkor vegye azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!