Aron12345 kérdése:
Milyen telefont vegyek 150. 000 ft ig és hol?
Figyelt kérdés
2017. jan. 21. 14:16
11/33 anonim válasza:
130 ezer egy kínai telefonért? itt is vannak olyanok harmad annyiért! [link]
12/33 anonim válasza:
Nah, megjött a Veerne Doodge Anyáám Kíínyja.
13/33 anonim válasza:
#11.
De az OnePlus(Oppo,Vivo) prémium gyártó és nem holmi B brand.SW támogatás is sokkal jobb.
Másrészt melyik telefon rendelkezik S821-el,6GB RAM-al és jó anyaghasználattal mind ez megfelelő szervizháttér mellet és 150K alatt?
14/33 Fatal_3rror_ válasza:
Hagyd rá, ez csak a szokásos "minden szar ami nem ájfón" válaszoló lesz.
15/33 anonim válasza:
Téves, nincsen iphoneom! De akkor sem vennék egy nóném telefont ennyiért, ha van bennt 6-gb ram akkor sem! Enyémben 3 van és nem kell bele több, de legalább tudom hogy nem egy kínai telefon!
16/33 Trevor. válasza:
#15 Miért, hol gyártották, ha nem Kínában? Talán Indiában.
Nekem LG-m van, Dél-Koreában gyártották. Most akkor jobb, mint egy kínai? Nem értelek.
17/33 anonim válasza:
Amúgy kórea! De itt nem a Kínán van a hangsúly, hanem hogy egy nóném sehol nem árult telefon!
19/33 anonim válasza:
#17.Az OPPO/VIVE/OnePlus Kínában a prémium kategória szóval attól még te nem ismered még nem szar.
Amit linkelkedsz,az a Xiaomi/Meizu/LETV/Huawei/Lenovo kivételével mind B brand ami csak az árban jó de minőségben biztos van valami hiba.
Igen,azokat lehetne azzal illetni amit most leírtál...
20/33 anonim válasza:
Az ájfon a legjobb, a többi szar. IPhone 2G-vel tökéletesen meg leszel elégedve!! Ne hogy komolyan vedd, szerintem Samsung Galaxy A5 2017 vagy Sony Xperia X Performance, esetleg Samsung Galaxy S7. Mindhárom nagyon jó telefon, gyors, vízálló, kézreálló. Samsungnak ugye egyértelműen szebb a kijelzője és benne van az Always on funkció is, ami jó ha van. Az A5 2017 megkapta a Note 7-ben debütált Grace UX felületet ami szerintem csodálatos és jobb mint a TouchWiz. OnePlus sem rossz, de nem vízálló, nem bővíthető a tárhely, és a UI sem éri el a Samsung szintjét. Ha esetleg szereted a nagy telefonokat akkor Samsung Galaxy A7 2017, de az valamivel később fog megjelenni (az A5 2017 már kapható itthon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!