Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van az, hogy mindenki...

Miért van az, hogy mindenki odavan az új Huawei telefonokért?

Figyelt kérdés
Mindenki ráakar beszélni ,hogy vegyek huaweit ,mert az a legjobb telefon . Kicsit utánna néztem és nem értem miért annyira jók ezek a kínai telefonok .140ezer forintból tudnék venni Samsung Galaxy S7-et ,vagy példaul One Plus 3 ,de ott vannak a Sony telefonjai vagy a HTC ,Apple ,Lg ,meg még van jópár telefon ,ami teljesen jó. A másik dolog a leica kamera ,kiprobáltam és nem is csinál olyan jó képeket ,árulja már el valaki ,hogy mi a fene ér ezeken a telefonokon annyit ,hogy egy árban legyen egy iPhoneal ,ami úgyszintén túlárazott ,de még is csak iPhone és ios van rajt ,mellesleg top telefon :) ráadásul a legujabb Huawei (Mate 9 Pro) is csak 6gb rammal hozza ugyan azt ,mint a tavaly március utáni telefonok,...nem értem mi ütött az emberekbe. Akinek nem Huawei teloja van ,annak csak szarja lehet ?
2017. jan. 21. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert jó az ár-érték arányuk. Ennyi, nem több, nem kevesebb.
2017. jan. 21. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
9%
Jó nagy hülyeség az ár/érték arány . Pont hogy a huawei telefonok vannak túlárazva ,és tudásban is levannak maradva ,már réges régen nem jók a huawei telok ár/érték arányba !
2017. jan. 21. 12:47
 3/8 Szirty ***** válasza:
47%
Mindenki biztos nincs oda érte. Én pl. még csak nem is láttam soha olyan készüléket...
2017. jan. 21. 12:48
 4/8 anonim ***** válasza:
4%

"de még is csak iPhone és ios van rajt ,mellesleg top telefon :)"

YYYEEESSSSS!!!!!! Szifon mindörökké!!!

2017. jan. 21. 12:50
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
mi az a szifon gyerekek ???? XD vegyetek szar huaweit ugyan ennyi pénzért ,és cserébe kaptok egy szarabb telefont :) jó biznisz,...szegény One Plus 3 a maga 135000ft-os árcédulájával meg egy szarnak számít ,mert nem drága!
2017. jan. 21. 12:55
 6/8 anonim válasza:
100%
Nyilván a Samsung Galaxy S7 is rohadt jó és a One Plus 3 is. De Huawei telefonok is. Olvass teszteket, hogy neked mi a fontos és mennyi pénzed van. Almát szerintem nem éri meg venni, ha van hova tenni amúgy a pénzt.
2017. jan. 21. 14:01
 7/8 anonim válasza:
100%
A Sony, a HTC meg az LG mostanában nem nagyon szuperált adott áron. De olvass teszteket a konkrét telóról, ami tetszik.
2017. jan. 21. 14:03
 8/8 Trevor. ***** válasza:
Olyan, hogy legjobb telefon, nincs. Mindenkinek mások az igényei, emiatt mindenkinek más a jó. A Huawei jó, de ha az ár-érték arány a fontos, egy Honor jobb választás lehet. Nem beszélve a Oneplus, Xiaomi telefonokról.
2017. jan. 21. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!