Megéri A Huawei P8 Lite okostelefon az árát? Esetleg ha tudtok jobbat ilyen árban?
A mediamarktban néztem ki 47491FT-ért.
Pontosan itt: [link]
A legfontosabb dolgok lennének:
Ne legyen annyira törékeny
Ne fagyjon le
Ha csak telefonálok rajta bírja ki egész nap
Illetve kérlek írjátok le véleményeteket, tapasztalaitokat is!
A válaszokat előre is köszönöm!
Amiket felsoroltál azt nem fogja teljesíteni egy pár éve felkapott chnini noname szerkezet.
Te pont a telefon alap dolgait preferálod, de ezek a márkák pont a látszatra mennek, de belül egy játékszer az egész.
Szerintem maradj a minőségnél (mert ebben az árba lehet, bár nyilván megalkudva de, ahogy látom neked nem is baj, lényeg hogy rendesen működjön, és ne essen szét a kezedbe)pl: sony(ők manapság törékenyek, de szerintem minősíégbe örök befutó), samsung mára már tényleg tartósak, LG is nagyon tartós maszív darab, LENOVO hatalmas akkumlátor kapacitás, meg ami még minőség szintén kívül-BELÜL az a HTC de én azoknak a kinézetét mindig is gyerekesnek tartottam..
Aztán tudok válaszolni külön külön is: ha törés defeset akarsz (de tényleg..) akkor lesd meg ezeket: [link]
igazi melós telók, + a CAT rendesen össze van rakva.
Vagy esetleg keress egy 2007-8-9 es régi SE t vagy nokiát, az meg lefagyaszthatatlan, de már elég fejlettek.
Vagy egy nagyon régi nokiát, az ütésálló is, és le se fagy + 2-3 héti bírja az akksi..
Megéri amúgy, egy jó barátom nagyon elégedett vele, tökre korrekt telefon, főleg ár-érték arányban. Az előző kommentelőknek, akik ajánlgatják ezeket a nevenincs, gagyi kínai hulladákokat, nem bölcs megfogadni a tanácsaikat. Egyszer fogsz garanciális ügyet intézni, 2 hónapig semmi, utána visszaküldök szétszedve.
Huawei van Magyarországon. Garancia megoldva. Vedd a P8 Lite-ot.
Előző kettőnek üzenném, hogy előbb egy kicsit utána kéne járni a dolgoknak, aztán koptatni a billentyűzetet - több hónapja kapható az Apollo Lite, mégsem olvasni olyan vásárlói visszajelzést, amiért nem éri meg venni.
Tessék:
(a másik ajánlott meg a P9 Lite, ami ugyancsak Huawei, úgyhogy öngól).
Ja és kínai vackokat én sem ajánltam.
Rossz telefonokat, meg rossz szériát még a neves gyártók is tudnak alkotni.
Hááát nem is tudom.
A P9 lite kizárva, mert az már 66000FT. És maximum 50000FT (+-2000) értékben szeretnék telefont venni.
A Vernee Thor esélyes még csak nemtudom, hogy ez a márka megbízható-e?
Eléggé "noname" márka (vagy lehet hogy nem de én még sosem hallottam róla)
Esetleg tapasztalatok a Vernee Thorral?
Illetve megint csak:
Nem fog lefagyni és minimum 2 évig tökéletesen működik?
Elég masszív?
Megéri az árát?
Akkumlátor?
A válaszokat köszönöm!
Légyszíves ne akarj valakit besz0patni a saját sz4roddal, csak azért, mert neked nem telik jobbra. Ráadásul azért lepontozni, mert más a véleményem, úgy viselkedsz, mint egy hülyegyerek.
Kérdező! Olvass utána akár a gyakorikérdéseken, hogy a Thor mennyire NEM megbízható, a legtöbb kérdések arra vonatkoznak, hogy hogyan lehet megoldani egy bizonyos problémát, stb.
Vedd a P8 Lite-ot és ne hallgass ilyen elvakult majmokra, mint az előző.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Maradok a Huawei P8 litenál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!