Telekom arany és platinakártyás pontbeváltás készülékváltásnál. Hogy is van ez? Bővebben lent.
Új készüléket szeretnék vásárolni készpénzre. Édesapám nevén van az Ő és az Én előfizetésünk, az enyém Mozaik S, az övé pedig Next S.. Nagyon régóta itt vagyunk már így ketten, rendszerint egész nagy telefonszámlákat fizet be édesapám.
Nos, nézelődtem a pontbeváltás menü alatt, és ezt írja az enyémnél, hogy : beváltható kapcsolatpont egyenleg 360pont, és arany szintes, övénél pedig kb 480 és platinás.
Azt olvastam, 1 pont = 1 FT, most tényleg kiszúrja a szememet a telekom 360 forintos segítséggel készülékvásárlásnál? :D Hát köszi, nem kell :D
Vagy valamit félreértelmeztem?
nem értettél félre semmit. bár én ezt a 480 pontot kevesellem amúgy is picit. Nekem move m-be gyűlt össze 2 év alatt kb 1000 pont(és nem beszéltem túl).
Mellesleg a beváltás érdekes rész. Netes vásárlásnál én nem engedte kiválasztani, hogy a pontjaimat is levásárolom, gondoltam én, majd amikor bemegyek a készülékért elintézem, ott azt mondták rendelésnél kellett volna, amire mondtam hogy nem engedte kiválasztani.. bár nem spóroltam volna semmit, azzal az 1000ft kedvezménnyel sokra megyek..
Szia!
Fel kell őket hívni, szar a rendszerük. Én sem tudtam beváltani fel éve akartam venni telot.
Felhívtam, telefonon simán le rendeztük. Am, nagyon kevés az a pont, 16000 volt nekem, 1 év alatt gyűlt össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!