Wow Fix It. Valakinek saját tapasztalat?
Sziasztok!
Felrakattam a mobilomra ma ezt a csoda wow fix it-et. Gondoltam utananézek azert a neten, hogy mire adtam ki 4ezer forintot.
Nos hát igazi saját tapasztalatot/véleményt nem találtam róla, ezért arra gondoltam, megkérdezem tőletek.
Mennyi ideig bírja? Tényleg karc- és ütésálló lesz tőle a mobilom? Hogyan veszem észre amikor már nem hatásos?
Előre is köszi!
21/L
A gyengébbek kedvéért: Ez egy folyékony kijelzővédő.
Nekem is folyékony kinelzővédő van a telefonomon. Egyelőre nincs rajta karc de annyira nem bízok benne. Csak azért ezt használom mert nem tudok hiba/buborék nélkül fóliát feltenni... És engem már a legkisebb pontatlanság is zavar.
Kedves elso valaszolo. Esetleg egy google kereses radfert volna h mirol beszelek mielott ilyen "kedves" valaszt irsz.
A Wow fix it egy folyekony kijelzovedo, amit rakennek a telora es elvileg karc es utesallo lesz tole.
Nem egy program, nem egy app. :D jezusom tudom hogy sok a buta ember ezen az oldalon de azert nem kell altalanositani, koszonom. A lefele mutato kezet megkaptad a valaszodra.
A tobbieknek pedig koszonom a normalis valaszt. En sem bizom benne igazan, 1 ev garancia is van ra, de abban sem hiszek. Felek h az elso esesnel osszetorik a mobilom..
Ez igazabol nem er semmit en megcsinaltattam ket hete mert balck friday volt es akcios ketto volt 10k megcsinaltattam noveremmel es mar egy het utan karcolodott es ma tort be a telefonom pedig a furdoszoba asztalrol esett a furdoszoba szonyegre nem egy nagy magassagbol (iphone 6s plus) es csereltethetek kijelzot szoval ez semmit nem er atveres az egesz
15/L
Sziasztok!
Kb egy hónapja tették rá nekem ezt a fix it-et pár napja hajoltam le bekötni a cipőm és kicsúszott a zsebemből a telefon a parkettára és betört a kijelzőm úgyhogy ennyit erről. Semmit nem ér senki ne csináltassa meg. Iphone 7 em van és előtte volt kijelző cserém úgyhogy örültem.
Sziasztok!
Egyik leírás és teszt sem tartalmazza azt, hogy az üveget törésállóvá teszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!