Milyen telefon érné meg? Tudnátok saját tapasztalat alapján segíteni egy kicsit?
Megértem, hogy a koreai hulladék Samsungot nem akarod többet, de jobb ha tudod, az LG is koreai hulladék? Apple-el mi a bajod? Én nagy Apple ellenes voltam, aztán kaptam egy céges telefont, a legjobb, ami valaha volt nekem, pedig több mint 20 éve van mobilom.
Nokiáról tudnod kell, hogy már nem is Nokia, hanem Microsoft. Nagyon stabil és gyors rendszer, de vannak idegesítő dolgai. Például az egyik ilyen, hogy a Lumiák nem tudnak egyszerre rezegni és csengeni. Én emiatt adtam el a 930-asomat, mert rengeteg nem fogadott hívásom volt, a csengést nem hallottam meg, rezegni meg nem rezgett. Ezen kívül még tudni kell, hogy a Windows Phonenak csökken a penetrációja, vagyis egyre kevesebben használják ezt a platformot.
De ha téged ezek nem zavarnak, akkor nincs akadálya a Nokiának.
Minden koreai telefon hulladék, ergo az LG is. Két helyen tudnak minőségi telefont gyártani, az Applenél, és a Blackberrynél, és nekem mindig kettővel több, tehát én nyertem.
Egyébként meg aki akar, vegyen magának koreai hulladékot, mások meg maradnak a minőségnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!