Milyen fóliát vegyek fekete iPhone 6-ra ami nem látszik illetve nem annyira feltünő?
Bocsi ide itt valami nem stimmel. "fekete előlapú ugynevezett Silver iPhone 6" A silver az fehér előlapos, ilyenem van, max space grey van neked, ami fekete. Vagy klón.
Ha az ebayen rendelsz, max ha nem selejt a fólia, tehát a selejten kívül az is kompatibilis lesz vele és nem fog kilógni mert a kijelző méretére van tervezve.
Tanács: anti-spy kijelzőfólia. Vastagabb és karcállóbb. És könnyű feltenni, kevéssé buborékosodik. És oldalról teljesen feketének néz ki a kijelző, mert csak a használója látja a kijelzőt nincs olyan hogy más előbb elolvassa az üzeneted, vagy pl a metrón a melletted ülő belelát a játékodba - itt csak te látod, szóval ezt ajánlom. és megy a fekete előlaphoz. És nem értem hogy hogy karcolódik a telefon. Én többzzör ejtettem már le, és még így is bírja,pl betonra esett oldalával és ott karcolódott meg, ennyi. Jó, nem szoktuk karcolgatni kulccsal tűvel stb mert az tényleg árt de azért nem volna szabad ilyennek lennie.
Még egyszer. Ezt az anti-spy fóliát javaslom, az országban a legtöbb telefonos boltban nincs csak rendelhető ebayről, aliról, de ez a legjobb.
(az eladót nem ismerem csak egy képet linkeltem be, hogy lásd, mire gondolok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!