Milyen telefont ajánlanátok?
Figyelt kérdés
A sony xperia Z5 vagy iPhone 6s? Bár az iPhone-ért nagyon fájna a szívem, mivel nagyon drága telefon, de én nem értek hozzá, teljesítményben melyik a jobb? Vagy hozzá értők tudnátok ajánlani közép-árkategóriás telefont, ami jó minőségű és megéri az árát? A mostanában megjelent csúcskategóriás telefonokat ne mondjátok, arra sajnos nem telik.(És azt is tudom, hogy nem közép-árkategóriás :)) A válaszokat előre is köszönöm! :)2017. jan. 17. 00:35
11/15 anonim válasza:
A 3-as válaszoló nem ért a telefonokhoz. Az iPhone 6S gyakorlatilag alsó-középkategóriás tudást nyújt. Semmivel sem jobb például a Tesla Smartphone 6.1-nél.
12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat. :) Nem, nem zavar a tepsi méret, legalább jól látok mindent :)
2017. jan. 19. 12:56
13/15 A kérdező kommentje:
10-es válaszoló: az LG-be, a Samsunba és a Huaweibe is beleszerettem, valamint nekem még ajánlották a Honor 8-at is. Arról mi a véleményed? Van estleg tapasztalatod vele? Egyébként mégegyszer köszönöm a válaszod, nagyon hasznos volt. Eddig az volt a baj, hogy nem volt semmilyen ötletem, hogy milyet vegyek, most meg azt nem tudom, hogy melyiket :D
2017. jan. 19. 13:24
14/15 anonim válasza:
Tapasztalatom ugyan nincs vele, de tuti nyerő az is! A Honor gyakorlatilag a Huawei leányvállalata, tehát kb. ugyanaz a minőség, és Huawei-vel pedig nagyon jó tapasztalatom van, lassan 2 éve Ascend P7-et hadználok, elég sokszor nyúzom napi szinten, és ugyanúgy működik, sajnos mostanra viszont egyedül az akksija kezd meghalni, ergo az üzemideje borzalmasan lecsökkent. Viszont nem vagyok márkafüggő, de ami a saját igényeimnek most pont megfelel, véletlenül éppen a Mate 8, csak én a 64 gigásat néztem, annak a ramja is nagyobb (4 GB), de az ára is jóval 120 fölött van. A Honor 8-ban teljesen ugyanaz a hardver van, csak olcsóbb telefon, és hajszálnyival rosszabb a Mate 8-nál: kisebb az akksija, nincs benne rádió, és a kamerája is kicsivel rosszabb a dual lencse ellenére, de összességében azzal sem járnál rosszul!
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, természetesen én sem vagyok márkafüggő, csak nem igazán ismertem más telefon gyártókat, de örülük, hogy segítettél :) Már tényleg csak döntenem kellene :)
2017. jan. 19. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!