Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Dual Sim-es mobiltelefonon...

Dual Sim-es mobiltelefonon (Nokia 108 Dual Sim) be lehet-e állítani valahogyan, hogy a 2. SIM kártyámról való hívást is az 1. SIM kártyámról való hívásként tüntesse fel a mobil a hívott fél felé?

Figyelt kérdés
Ugyanahhoz a mobilszolgáltatóhoz tartozik mindkettő, saját tulajdonban lévő számom. Most váltottam dual sim-es mobilra, és lett egy újabb SIM kártyám, nagy segítség lenne, ha ezt valahogy meg lehetne oldani. Van-e erre esetleg valamilyen ötlet, trükk, technikai beállítási lehetőség? Előre is köszi!

#mobiltelefon #Dual Sim #Nokia 108 Dual Sim
2017. jan. 16. 19:41
 1/3 Steve G. Paul ***** válasza:
100%

Jellemzően nem. Szolgáltató persze szinte bármit megcsinálhat. Akár ezt is. De kétlem, hogy rá tudnád őket venni/elérnéd a megfelelő embert.

Egyébként mi értelme lenne?

2017. jan. 17. 03:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem: a SIM2 számát nem akarja publikálni, de ha a SIM1-ről elfogy a keret, a SIM2-ről akar hívni.

Nem megoldható. Vagy nem írja ki a számot, vagy a valósat írja ki.

(én felhívhatnám a SIM1-edet úgy, hogy hívónak a SIM2 számodat írná ki. Mi lenne az első reakciód?)

2017. jan. 17. 13:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Idáig csak egy telefonszámos voltam, és nem akarom, hogy össze-vissza kavarják a két számot. Pl. ha az egyiken nem érnek el, akkor abban a pillanatban a másodikon sem, mivel kikapcsolom a telefont, így meg mindenki valószínűleg mindkét számon kereshet, de hiába. A másodikat csak a kedvezőbb tarifa miatt aktiváltam, és nem mindenkit hívnék erről, akit amúgy az elsőről igen.
2017. jan. 18. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!