Telefon innen rendelni?
Figyelt kérdés
Ha innen rendelnék, akkor a garancia itthon is él? Őket is kérdeztem, azt mondták hogy igen, de van ahol meg azt mondják hogy csak arra van garancia amit itthon vesz az ember.
LG eredetileg pl. itthon 1 évet ad a telefonjaira, de itt megvásárolva 2 év a garancia idő. A csomagb tartalmaz egy "warranty card"-ot, garanciakártyát vagy levelet mindegy, gondolom csak érvényes tán.
2016. dec. 10. 19:34
1/3 anonim válasza:
Attól függ milyen garancia. Létezik gyári garancia és bolti garancia. Fontos különbség, a gyárival egy hivatalos szakszervizben megjavítják (elvileg) hiszen gyári szám alapján kidobja nekik a gép, hogy van-e rá. Aztán a bolti meg zsákbamacska, valahova elküldik aztán vagy lesz vele vmi vagy nem, én megbízható helyen venném inkább.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez egy megbízható hely, csak angliai. Gyártói garanciát adnak a telefonokhoz.
2016. dec. 10. 20:05
3/3 anonim válasza:
Hehehe, "unlocked mobiles" :-D
Vegyél tőlem telót, én adok 3 év garanciát ;-) Az oldalam címe olcsómobilok pont cc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!