Milyen telefont vegyek a lányomnak?
Sziasztok, a lányom folyamatosan csak azzal nyaggat, hogy születèsnapjára szeretne egy új telefont.
Most egy samsung Galaxy ace 3-e van. Két éve vettük neki, semmi karcolás nincs rajta, tud rá vigyázni.
Viszont a legjobb barátnőjének iphone 6-ja van (azt hiszem, nem nagyon értek a telefonokhoz) és amikor átjön akkor azzal játszanak meg zenéket hallgatnak, stb..
Ő meg azzal nyaggat, hogy neki is olyan kell, mert a másik lassan működik.
Február 2-àn lesz a szülinapja.(14 éves lesz)
Nézegettem a telefont minden oldalon, de szerintem túl drága.
Egyéb iphone ami elfogadható áron van az az 5c.
Szerintetek jó lenne egy 5c-s neki? Valaki tudna véleményt írni róla? Vagy esetleg jobb iphoneokat olcsòbban?
Azt mondta hogy androidos nem kell neki mert az lassú. Szerintem ez nem igaz, de ha iphont szeretne..
/bocsi hogy hosszúra sikeredett/
Ma megbeszéltem vele. Egyépként nem hagynám hogy iskolába vigye hogy "menőzzön", mert mégis egy drága telefon, és az iPhone 5s-re esett a választásunk. 89ezer forint az emag.hu-n.
És megjegyeztem hogy ezután 2-3 évig nem fogunk neki újat venni, szóval ez a telefon kitart max.3évet nem?
Viszont mire odajutnátok, hogy új telefont vesztek neki, az Iphone 5 annyira ciki lesz, hogy elő sem fogja venni.
Ezt nem azért mondom, mert én hű de menő vagyok, (androidom van) de a korabeliek gondolkodásából kiindulva ez így lesz :D
Talán körülnézhetnétek, hogy vannak-e eladó iphone 6 másodkézből. nekem egyik ismerősöm úgy vett.
Ha pedig abban egyeztetek meg végül, hogy az 5 jó lesz neki, akkor boldog születésnapot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!