Tudnátok segíteni? Apple 7 vagy Samsung Galaxy S7? (többi lent! )
Sziasztok!
Lehetőségem nyílt választani az Apple 7 és a Galaxy S7 között, de nem tudok dönteni. Eddigi életemben androidos telefonom volt. Azt vettem észre, hogy egy idő után lelassul a telefon. A következő telefon (valamelyik a kettő közül) telefonálásra, ,zene hallgatásra, játékra, tanulásra és hosszú távra kellene nekem. NEM FELVÁGÁSRA ÉS NEM SZNOBKODÁSRA (tudom, hogy az Iphone tulajok 70%-a sznob és felvágós)!!!
Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvásárolni az általam leírt tevékenységek csinálására? Előre is köszönöm a segítségeket! :)

én nemem is ez volt a kérdésem és utánakérdezgettem Iphones ismerőseimet es mondtak hogy nem fogom megbánni eddig nekem is csak androidos volt es idelye valtani 😊
mert megbizhatobb az iphone es tovabb fogja birni es 1.5 ev utan nem fog belaggolni mert kisebb a ios hardveres igénye mint az androidnak 😊 (eddig androidos voltam mindig es nem is akartam iost de vegul valahogy megis bevonzott😊
Köszönöm az eddigi válaszokat, remélem még páran kommentelnek! Az igazság az, hogy nagyon régóta szemezgetek az Iphone-al. A váltással nem lenne gond, alkalmazkodnék. Mind a két telefon tetszik, de sajnos mind a kettővel van egy kis problémám, és ez megnehezíti a választást...
Samsung: Jobban tetszik a kamerája, ingyenes szinte minden a playstore-ban
Iphone:

Ne csak az akksiméretet nézd, mert lehet, hogy az egyiknek nagyobb, de többmagos a CPU-ja vagy nagyobb a képfelbontása, ami többet is fogyaszt. Olvass el pár tesztet, hogy a valóságban melyik meddig bírja, az alapján jobban el tudod dönteni.
Ha inkább az iPhone-t szeretnéd kipróbálni, akkor válaszd azt. Ha bejön, akkor sokáig lesz egy jó telefonod, ha nem jön be, akkor elég jó áron tudod eladni, jól tartják az értéküket.
Az iPhone 7-hez adnak lightning-jack átalakítót, tehát tudod vele használni a fejhallgatódat, de nyilván arra a karják rávenni az embereket, hogy térjenek át bluetooth-ra.
Nagyon jó tokok is vannak mindegyikhez, pl ezek:
iPhone 7: [link]
S7: [link]
Persze van, ahol olcsóbban megkapod, mint a saját weblapjukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!