Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudnátok segíteni? Apple 7...

Nincsnevem:) kérdése:

Tudnátok segíteni? Apple 7 vagy Samsung Galaxy S7? (többi lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehetőségem nyílt választani az Apple 7 és a Galaxy S7 között, de nem tudok dönteni. Eddigi életemben androidos telefonom volt. Azt vettem észre, hogy egy idő után lelassul a telefon. A következő telefon (valamelyik a kettő közül) telefonálásra, ,zene hallgatásra, játékra, tanulásra és hosszú távra kellene nekem. NEM FELVÁGÁSRA ÉS NEM SZNOBKODÁSRA (tudom, hogy az Iphone tulajok 70%-a sznob és felvágós)!!!

Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvásárolni az általam leírt tevékenységek csinálására? Előre is köszönöm a segítségeket! :)

2017. jan. 14. 23:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Samsungban nagyobb az aksi
2017. jan. 14. 23:14
 2/15 anonim ***** válasza:

Én az iPhone 7-et mondanám, ha nem gond, hogy iTunest kell használnod minden fájltranszferhez, és nem zavar a jack-dugó hiánya.

De ha nincs gondod az Androiddal, akkor az S7 jó választás.

2017. jan. 14. 23:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom hogy S7 Edge, nekem a Samsung jobban tetszik mint az Apple. Nem vagyok Samsung fanboy, sőt utálom ha valaki indok nélkül nem szereti a másik gyártót. Azért Samsung mert design jó, rendszer imádni való (bár erről mindenkinek más a véleménye), és az Edge kijelző funkciói és az aways on is eléggé hasznosak. Akksi sokáig bírja, újjlenyomat olvasó is gyors. Rendszere nagyon jó, kamerája sem rossz. Nem egy kicsi telefon, de szerintem kényelmes fogni, és a színválaszték nagyon jó. Főleg most jön be Európába a Coral kék színű, ami ugye a Note 7 miatt lett híres a Samsungnál. Az NFC is elég jó dolog ha van, nagyon megkönnyíti a telefonok és NFC-s eszközök párosítását. Szóval szerintem arra hallgass aki meg is indokolja a választását, ne csqk olyanokra akik csak úgy írják hogy iPhone mert Samsung szar. Agy Samsung mert iPhone szar :D
2017. jan. 15. 00:02
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is inkább az S7.

De persze kinek mi,a 2 közül egyikkel se nyúlsz mellé.

2017. jan. 15. 00:07
 5/15 anonim ***** válasza:
3%
Én inkább az iphonet választanám. Annak a telefonjai még nem robbantak fel + megbízhatóbb gyártó. Minőségi cucc.
2017. jan. 15. 07:59
 6/15 anonim ***** válasza:
33%
Évek ota samsungom volt, egy honapja valtottam iphone7re!! Es nagyon orulok, h lecsereltem. Soha tobbet nem kellene androidos telefon! :) de ez csak az en velemenyem!!!
2017. jan. 15. 08:04
 7/15 anonim ***** válasza:

Amiatt, hogy az android lassul nem kell aggódni. Most mondjam azt, hogy ez az android kb teljesen más mint pár éve? Mert egyébként így van.

Persze van aki mást mond, de az én véleményem az, hogy ha megengedheted magadnak az iphone 7 Plus-t (és direkt a plus), abból is a 128GB modell-t, akkor mindenképpen azt válaszd, mert jó (jobb) telefon mint az s7/edge.

Ha nem, akkor a samsung. Egyrészt a sima iphone 7 kijelzője az egy vicc, aki FullHD/QHD-hez van szokva, annak har szemet szúr. A másik, hogy ha nem tudsz 128GB modellt venni, akkor inkább az s7, mert annak bővíthető a memóriája. Egyetlen fénykép 5MB-t foglal. Vagy többet. FullHD/4K videókat készít... Hamar be tud tellni a 32GB. A telefon lassulása miatt nem kell aggódni, nem fog.

Szóval szerintem:

Ha lehet i7 plus vs s7 akkor az Iphone

Ha sima i7 vs s7 akkor mindenképp a samsung.

2017. jan. 15. 08:33
 8/15 anonim ***** válasza:
A plusznak sz*rakodik a kameraja, nem egy cikk megjelent mar rola.
2017. jan. 15. 11:07
 9/15 anonim ***** válasza:
Vagy ha nincs kedved 10 percig tartani a hajszárítót, 10 másodpercre tedd be a mikróba.
2017. jan. 15. 13:22
 10/15 Alex Fly ***** válasza:
Lényegében egyikkel sem lősz mellé. De mivel eddig is Androidot használtál, a Samsung esetén könnyebb az adataid, appjaid, beállításaid importálása az új készülékre, szemben az iPhone esetében, amikor mindent újra kell kezdened az Apple ökoszisztémában. Persze ha alapvetően Macintosht, MacBookot, Apple eszközöket használsz, akkor célszerűbb az ezek közé problémamentesen beilleszthető iPhone.
2017. jan. 15. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!