Tudnátok segíteni? Apple 7 vagy Samsung Galaxy S7? (többi lent! )
Sziasztok!
Lehetőségem nyílt választani az Apple 7 és a Galaxy S7 között, de nem tudok dönteni. Eddigi életemben androidos telefonom volt. Azt vettem észre, hogy egy idő után lelassul a telefon. A következő telefon (valamelyik a kettő közül) telefonálásra, ,zene hallgatásra, játékra, tanulásra és hosszú távra kellene nekem. NEM FELVÁGÁSRA ÉS NEM SZNOBKODÁSRA (tudom, hogy az Iphone tulajok 70%-a sznob és felvágós)!!!
Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvásárolni az általam leírt tevékenységek csinálására? Előre is köszönöm a segítségeket! :)

Én az iPhone 7-et mondanám, ha nem gond, hogy iTunest kell használnod minden fájltranszferhez, és nem zavar a jack-dugó hiánya.
De ha nincs gondod az Androiddal, akkor az S7 jó választás.

Szerintem is inkább az S7.
De persze kinek mi,a 2 közül egyikkel se nyúlsz mellé.

Amiatt, hogy az android lassul nem kell aggódni. Most mondjam azt, hogy ez az android kb teljesen más mint pár éve? Mert egyébként így van.
Persze van aki mást mond, de az én véleményem az, hogy ha megengedheted magadnak az iphone 7 Plus-t (és direkt a plus), abból is a 128GB modell-t, akkor mindenképpen azt válaszd, mert jó (jobb) telefon mint az s7/edge.
Ha nem, akkor a samsung. Egyrészt a sima iphone 7 kijelzője az egy vicc, aki FullHD/QHD-hez van szokva, annak har szemet szúr. A másik, hogy ha nem tudsz 128GB modellt venni, akkor inkább az s7, mert annak bővíthető a memóriája. Egyetlen fénykép 5MB-t foglal. Vagy többet. FullHD/4K videókat készít... Hamar be tud tellni a 32GB. A telefon lassulása miatt nem kell aggódni, nem fog.
Szóval szerintem:
Ha lehet i7 plus vs s7 akkor az Iphone
Ha sima i7 vs s7 akkor mindenképp a samsung.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!