Minek vette ki az Apple a Jack csatlakozót?
Nagyon sokszor hallgatok zenét miközben töltöm a telefonom,de a 7-nél ez ugye kivitelezhetetlen.
Nyilván az ember az újabbat szeretné megvenni,hiszen az lesz tovább támogatott,de könyörgöm mérlegeljünk már.
250k-->Nincs Jack,de tovább lesz támogatott
220k-->Van Jack,de nem lesz annyi ideig támogatott,márpedig én szeretném a most vásárolandó telefonom 3-4 évig használni még.
Undorítónak találom ezt a húzást. Semmilyen érdemi érvet nem tudtak felhozni,csak pl. a vízállóságot. De akkor a konkurencia miért tudta megoldani a vízállóságot anélkül,hogy kivették volna a Jacket?
Láttok esélyt arra,hogy visszateszik?
(Mielőtt ajánlanátok a többi androidot,köszi kihagynám.)
Szeretem a rendszerét az IOS-nak,de ezt most nem tudom mire vélni..
Mit gondoltok? Visszateszik vagy barátkozzak meg a gondolattal és vegyek egy 7-et?
Köszönöm a válaszokat előre is.)
egyébként is megbízhatóbb a 6-os széria.
a másik meg azt hallottam h a 7-esből kifelejtették azt már legyártottak több ezer db-ot amikor eszükbe jutott ... hát vanilyen
Üzleti oka van, a jack nem az ő pénztárcájukat hízlalja, a lightning portért meg minden 3rd party gyártó fizet:
https://www.youtube.com/watch?v=PmTSN4zWeQ0
Ráadásul így lehet Airpods-ot árulni.
Nem hiszem, hogy visszatennék legalábbis nem a következő generációban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!