Minek vette ki az Apple a Jack csatlakozót?
Nagyon sokszor hallgatok zenét miközben töltöm a telefonom,de a 7-nél ez ugye kivitelezhetetlen.
Nyilván az ember az újabbat szeretné megvenni,hiszen az lesz tovább támogatott,de könyörgöm mérlegeljünk már.
250k-->Nincs Jack,de tovább lesz támogatott
220k-->Van Jack,de nem lesz annyi ideig támogatott,márpedig én szeretném a most vásárolandó telefonom 3-4 évig használni még.
Undorítónak találom ezt a húzást. Semmilyen érdemi érvet nem tudtak felhozni,csak pl. a vízállóságot. De akkor a konkurencia miért tudta megoldani a vízállóságot anélkül,hogy kivették volna a Jacket?
Láttok esélyt arra,hogy visszateszik?
(Mielőtt ajánlanátok a többi androidot,köszi kihagynám.)
Szeretem a rendszerét az IOS-nak,de ezt most nem tudom mire vélni..
Mit gondoltok? Visszateszik vagy barátkozzak meg a gondolattal és vegyek egy 7-et?
Köszönöm a válaszokat előre is.)
jajj, "apple szánalmas" duma, most már mindegyik gyártó átveszi az ötletet, hogy ne legyen jack dugó de szánalmas igen...
Amúgy én is hülyeségnek/g..iségnek tartom, sztem kell a 3.5 jack
Ha érdekel miért vették ki (és tudsz angolul) ezt érdemes megnézni:
"mindegyik gyártó átveszi az ötletet, hogy ne legyen jack dugó"
Mutass már egyet, kérlek.
"Szeretnek olyanokkal előrukkolni, ami másnak még eszébe sem jutott"
Lásd fentebb.
Adnak lightning to jack adaptert hozzá, tehát tudod használni vele a fülhallgatódat. Igaz, tölteni nem tudod, ameddig a fülhallgató be van dugva. A másik lehetőséged, hogy bluetoot-fejhallgatóra váltsz.
Vagy maradsz a 6S/6S+ modelleknél és kivárod, mit hoz a jövő.
Mar két éve használok iPhone-t és legalább 3 éve mellé Bluetooth os Fülest. Egyáltalán nem tud érdekelni hogy nincs Rajta jack bemenet úgysem használtam soha,illetve még az eredeti iPhone os fülest se vettem ki sose a dobozból. Régebben egy Beats Solo 2 Bluetoothos fülest használtam most pedig egy Beats Studiót.
Üdv egy iPhone 7+ Tulaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!