Egyszer drágább telefont venni vagy minden évben valami olcsó telefont?
Az utóbbi 2 évben 2 telefonom hülyült meg. 2015-ben vettem egy Acer telefont, de elromlott 14 hónaposan. Akkor vettem egy Samsung Galaxy Xcover 3-at, hogy ez stapabíró, vízálló, masszív a kicsike. Alig van egy éves de az aksija alig birja. Volt 3x szervizben (mindig máshol és van ahol azt mondják, hogy olcsó húsnak híg a leve, 40 ezerért normális, ha napi 3x kell töltsem. ((HE???Wtf??))), de mindig csak szoftvert frissítenek rajta és nem jobb. Csak egyre rosszabb. Napi 3x kell töltsem. "Sokat" dolgozok vele -máramikor nem merül le...-, emaileket kapok-küldök róla, telefonálok, sms. Viszont, hogy legutóbb visszakaptam a kamerája egy flörtelem lett, olajfestményt készít, így pl fontos dokumentumokat se tudok munkaközben fotózni...
Szerintetek megérné egyszer egy jobb telefonba fektetni, ami jobban bírja hosszútávon? Barátnőmnek iPhoneja van 4 éve, most cserélte le 3,5 év után az i5-öt egy 7-re.
Egy 5S vagy egy SE megérné 3-4 évre? Olyan telefont akarok, aminek az aksija egy év után is jól birja. És nem kell naponta 2x tölteni. Párom 2 naponta tölti az iPhonet, igaz, nem viszi túlzásba sem, de azért neki is megvannak az igényei.
Válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!