Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az újabb telefonoknak megárt...

Az újabb telefonoknak megárt hogyha töltés közbe használom, és a túltöltődés?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!

2017. jan. 7. 21:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Mondom én hogy te jobban értessz hozzá, gondoltam! Az élettertalmáról beszélünk, nem azt mondtam hogy nem lehet lemeríteni teljesen vagy feltölteni 100 ra, de hidd már el hogy nem tesz neki jót! PL. egy autót is ki lehet huzatni 6-7 ezres fordulatig, de gondolom arra is azt mondod mért ne lehetne ha egyszer ott van fordulatszámmérőn 7 ezerig a skála akkor bisztos nem hülyeségből csinálták oda igaz!? Amúgy meg akkor töltsd csak napi 24 órában a telefonodat!
2017. jan. 8. 13:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja, és még tőltőn van játszál rajta sokat, legalább melegíti a kezedet! Lehet azért forrósodik fel mert direkt úgy tervezték, hogy ne fázzon már az ember keze míg szorongatja
2017. jan. 8. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:

"hidd már el hogy nem tesz neki jót!"

Ennyi erővel mi az ami "jót tesz" az akkunak? Ha használod nem tesz neki jót, ha töltöd nem tesz neki jót, ha nem használod az sem tesz neki jót, ha feltöltöd nem tesz neki jót, ha lemeríted nem tesz neki jót.

Persze, biztos elő tudsz állítani "laboratóriumi" körülményeket az akkunak, állandó hőmérséklettel, folyamatos töltés figyeléssel és akkor majd jó lesz 100 évig. De valljuk be, a valós felhasználás nem ilyen. A való életben nem számolgatod a töltési ciklusokat, nem nézegeted mikor mennyit töltesz, nem egyenletesen meríted, és ugyanúgy használod a telefont -20 fokban télen mint 40+ fokban nyáron.

És akkor ott a tény, hogy egy átlag telefont 2-3, max 4 évig használnak, aztán elavul hardveresen, legatyásodik a külseje, az eszmei értékét meg teljesen elveszti. Az akku lesz a legkisebb probléma a történetben. És még ha tönkre is menne akkor is azt a legolcsóbb kicserélni. Már nem a Hajdú mosógépek korát éljük, amit 3 generáción keresztül használnak 20 éven keresztül.

2017. jan. 8. 15:40
 14/14 anonim ***** válasza:
értem mit mondasz, de én sem azt mondtam hgoy ha így töltöd a telefonodat akkor 30 évig jó lesz! csak tény hogy így segitheted az élettartam növekedésben ha éjjelente nem hagyod töltőn! én is voltam már úgy hogy rajthagytam 3 órát, de ha nem felejtem rajt akkor leveszem időbe!
2017. jan. 8. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!