EBayen Amerikából való rendelés? Vám? AT&T?
Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak egy iPhone 5s 32GB-os telefont szállítással együtt ha megnyerném a licitet kb. 20-23 ezer körül lenne meg.Azonban Amerikából jönne és AT&T hálózat függő lenne. Leírná nekem valaki részletesen a vám és a függetlenítés menetét?Mindent tudni szeretnék róla, vegyétek úgy hogy nulla infom van jelen állás szerint róla. Előre is köszönöm a válaszokat.2017. jan. 6. 21:34
11/11 anonim válasza:
ne vegyel, nem eri meg, foleg nem hasznaltat!
elottem jol irtak, a 27%os afat nemcsak a telo ertekere szamoljak, hanem a postakoltsegre is
vagyis pl. telo 30, postakoltseg 10 te meg csengetheted a 27%os afat a 40-re, erted?
utana meg plusz a fuggetlenites ara, es ha vmi baj lesz, akkor se telefon se penz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!