Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen, olcsó, de megbízható,...

Milyen, olcsó, de megbízható, csak hívásra és sms-zésre használható telefont tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

SOS kellene.

Max. 4-5 ezer Ft-ot fordítanék rá, okosteló nem érdekel. Lehetőleg cserélhető és tartósabb legyen az aksija, és viszonylag jó legyen a hangminősége (ebben a legolcsóbb kategóriában néha ezzel is gond van, úgy tapasztalom). Legalább fél vagy egy év gari is jól jönne. És ha már rádió és tartozék headset lenne hozzá, akkor ez lenne a hab a tortán, de nem muszáj.

Amúgy még egy szempont érdekelne, hogy legyen hozzá még lehetőleg 1-2 évig alkatrész (ezért vmilyen elterjedtebb márkára gondoltam). Ja, és kártyafüggetlen vagy telenoros készülék kellene.

Előre is köszi!

2017. jan. 6. 14:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Itt vagy? Kérdeztem, hogy merrefelé laksz?
2017. jan. 6. 17:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Most mennem kell, de vidéki nagyváros
2017. jan. 6. 17:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó: köszönöm az üzeneteket és az információkat!
2017. jan. 6. 21:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen! :)

Majd írd meg, hogy melyik mellett döntöttél :), és hogy kép után a valóságban bejött-e?

2017. jan. 6. 21:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Bármilyen.

Nekem mind jó, ami több, mint 15 éves.:)

Egy picike Vodafone telefont használok most már 6-7 éve.

[link]

2017. jan. 9. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!