Tudnátok ajánlani egy olcsó és megbízható telefont?
Csak annyi a fontos, hogy sokáig bírja és ne akadjon.
Válaszokat előre is köszi.
"Olcsó"
"Sokáig bírja és ne akadjon"
Ez a két tulajdonság nem szokott egy készülékben meglenni :D
Egyébként mennyit értesz olcsó alatt?
Most vagy olcsó, vagy megbízható, a kettő együtt nem létezik.
Viccet félretéve, "Csak annyi a fontos, hogy sokáig bírja és ne akadjon", szerintem akkor nem adroidos telefont vegyél, hanem hagyományos "buta" mobiltelefont, pl.: Nokia 222 ~10e FT.
Bár kérdés az, hogy mi számít számodra olcsónak? 50.000,20.000,100.00 FT ?
Igen, lényegében a nagy kérdés, hogy max. mennyi pénzt áldoznál rá, az olcsó ugyanis relatív fogalom!
Legolcsóbban 30 ezerért 2 GB rammal a Doogee X5 Pro a legjobb választás.
34 ezerért csak 1 GB rammal, és kisebb akksival, de minden másban jobb az LG Spirit LTE.
40 ezerért ár-érték arányban bajnok a Vernee Thor, viszont egészen 50 ezerig versenyben van a Xiaomi Redmi 3 és a Honor 4C mellett.
Tök jó, h az összesre egy év a gari.
Mi a helyzet a 20-40.000.ért kapható Huaweikkel?
Hát utolsó.
Vagy valami értékelhető telefon 1 év garival, vagy az...
Megjegyzem ma a legtöbb csúcstelefonra is egy év a garancia
No igen, mert a mai világban csak az számít, hogy pár hónapig működjön pöpecül aztán mire rendesen belakja az ember arra le is cseréli.
Van olyan is aki facera, mailre, fotózni, telefonálni használja a telefont.
Van Dooge a családban. Mikrofonja gyenge, kamera szintén.
Nos?
Huawei igenis jó márka szerintem is.
Xiomi Redmi 3 2 év EU garanciával, csak hogy ne az 1 éven lovagolj: [link]
Nemrég néztem pl. LG Nexus 5X-et és az LG is csak 1 éve EU garanciát ad. Samsung meg Asus tudtommal ad 2 év gyári garit és a Huaweinél is 2 év van. Ennél többet manapság egy mobilra nem igazán kapsz.
A Huawei jó márka, de ez nem azt jelenti, hogy x árban nincs nála jobb, más márkájú telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!