Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont érdemesebb...

Melyik telefont érdemesebb megvenni? Huaweip9 lite vagy samsung galaxy a5 2016?

Figyelt kérdés

az ára az nem fontos, engemet az ára nem érdekel, csak az,hogy mégis kinek vállt be inkább a samsung? döntésképtelen vagyok... segítsetek, már rengeteg videót lenéztem, és már nagy nehezen a samsung van előnyben..

De kíváncsi lennék a samsung galaxy a5 2016 használói véleményére is, vagy esetleg a huawei p9 lite használói véleményére

A válaszokat előre is köszönöm

2017. jan. 5. 00:34
1 2
 11/14 nemma ***** válasza:
#7 Bocsi elírtam, nem 4, hanem 3GB RAM, viszont olyan a Lite-ból is van! És ebben biztos vagyok, mert öcsém is olyat vett. De nézd csak meg a phonearena oldalát: [link]
2017. jan. 5. 22:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen van 3GB ram-os verzió, csak azt hivatalosan Magyarországon nem forgalmazzák. Németo-ban, Olaszo-ban van tudtommal.
2017. jan. 9. 14:07
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem jöhet szóba más telefon, csak a huawei p9 lite es a samsung galaxy a5 2016

Kulsoleg nem, mert a samsung szebb, de belsoleg majdnem megeggyeznek.

És csak olyan írnjon, akinek volt mar ilyen telefonja vagy van, koszonom a valaszokat :) :)

2017. jan. 9. 15:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Igazából a Samsung nincs olyan jól optimalizálva mint a Huawei. Amelyik már alapból használ a 2 GB Ram-ból kb 1,5-t, az csak lassulni fog a hónapok alatt.

Huawei tavasszal megkapja az android 7 frissítést és az EMUI 5 felületet. Ez azért szerintem fontos.

2017. jan. 9. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!